Blockchain Stories
Michaël van de Poppe voorspelt: Bitcoin naar $110K ondanks Mt. Gox impact
Bitcoin Nieuws

Michaël van de Poppe voorspelt: Bitcoin naar $110K ondanks Mt. Gox impact

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Michaël van de Poppe, de populaire Nederlandse crypto analist, gelooft dat Bitcoin een belangrijke rol speelt als bescherming tegen wereldwijde onzekerheid. Volgens hem had de cryptomunt, gezien de huidige lage rentestanden, allang een nieuw hoogtepunt moeten bereiken.

“BlackRock ziet Bitcoin als een veilige haven, vergelijkbaar met goud, dat onlangs een nieuw record heeft bereikt,” zegt hij. Helaas heeft de nasleep van de Mt. Gox uitbetaling ervoor gezorgd dat Bitcoin deze verwachtingen nog niet heeft waargemaakt.

Van de Poppe deelt op X zijn voorspellingen voor Bitcoin. De Bitcoin koers handelt vandaag rond de $65.000, dit is een daling van ongeveer 1,4%. Het handelsvolume is in de afgelopen 24 uur bijna 20% afgenomen.

Sterke institutionele steun en hashrate drawdown

Van de Poppe benadrukt de aanzienlijke institutionele instroom in Bitcoin, ondanks negatief nieuws. “We zien de grootste netto instroom sinds eind juni,” legt hij uit. Dit heeft ervoor gezorgd dat de prijs stabiel blijft rond de $65K.

Voor Van de Poppe is het slechts een kwestie van tijd voordat Bitcoin de $100K bereikt. “Institutionele beleggers blijven gestaag investeren, wat een sterk signaal is voor de toekomst.” Een paar uur later doet hij zelfs een hogere prijsvoorspelling.

Van de Poppe merkt ook op dat Bitcoin miners op de bodem van de markt gecapituleerd hebben. “Op 1 juli zagen we een True Hashrate Drawdown die net zo zwaar was als tijdens de FTX instorting,” zegt hij. Dit dieptepunt markeert volgens hem een cyclisch laagtepunt.

Sinds het nieuws van Mt. Gox is de prijs echter met 20% gestegen. Van de Poppe is optimistisch en gelooft dat de volgende groeifase Bitcoin naar $110K zal brengen. “De markt herstelt zich, en ik verwacht dat we binnenkort nieuwe hoogten zullen zien.”

Vanuit het perspectief van Michaël van de Poppe biedt Bitcoin niet alleen bescherming tegen onzekerheid, maar ook enorme groeimogelijkheden. Met een stabiele prijs en sterke institutionele steun verwacht hij dat Bitcoin binnenkort de $110K zal bereiken, ondanks de hobbels onderweg.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

3 redenen waarom de Bitcoin koers vandaag daalt

Scott

Waarom dit het moment is om DOGE in de gaten te houden

Scott

Komt populaire Flappy Bird terug als crypto play-to-earn game?

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu