Blockchain Stories
Samson Mow: Dit is hét cruciale prijsniveau voor Bitcoin
Bitcoin Nieuws

Samson Mow: Dit is hét cruciale prijsniveau voor Bitcoin

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Samson Mow, de CEO van het Bitcoin bedrijf JAN3, spreekt zich op zijn X-account wederom uit over Bitcoin. In zijn meest recente tweet benadrukt hij dat Bitcoin richting een cruciaal prijsniveau gaat. Mocht BTC dat niveau weten te overstijgen, kan de Bitcoin koers echt naar de maan gaan. Dat is althans de optimistische opvatting van deze crypto expert.

Wie is Samson Mow?

Mow is dus de CEO van het Bitcoin bedrijf JAN3. Vanuit zijn rol heeft hij ontzettend veel kennis en inzichten opgedaan, waardoor je mag verwachten dat hij veel verstand van zaken heeft. Het gevaar is echter dat hij dingen te optimistisch inschat, aangezien zijn bedrijf daar ook gebaat bij is. Het verleden laat echter zien dat Mow de nodige zaken goed ingeschat heeft. Veel van deze zaken deelt hij overigens regelmatig op zijn X-account. Op X heeft hij inmiddels meer dan 300.000 volgers, waardoor hij als een finfluencer gezien kan worden.

Cruciaal prijsniveau van $100.000

Mow geeft op zijn X-account aan dat het cruciale prijsniveau voor Bitcoin rond de $100.000 ligt. Als deze koers eenmaal behaald wordt, is het een groot feest voor de crypto community. Mow verwacht dat de koers vanaf het $100.000 punt nog harder gaat groeien.

Een koers van $100.000 lijkt op dit moment nog ver uit het zicht. De afgelopen weken is de Bitcoin koers immers hard onderuitgezakt, maar dat vormt volgens Mow geen enkel probleem. Deze correct hoort bij een bepaalde cyclus.

De start van de Bitcoin bullrun

In de Bitcoin markt vallen regelmatig bepaalde cycli op. De ene cyclus volgt de andere cyclus op, waardoor er vanzelf een patroon ontstaat. Volgens Mow is er ook nu een duidelijk patroon zichtbaar. Een patroon dat aangeeft dat er een forse Bitcoin bullrun op de planning staat.

Dat is althans hetgeen waar Mow van overtuigd is. Hij benadrukt hierbij dat de recente correctie meer dan logisch was. Deze correctie was er alleen maar om onwetenden te laten denken dat Bitcoin voorbij is. Iets dat perfect samengevat wordt in onderstaande tweet.

Richting de $1 miljoen

De mogelijke koers van $100.000 is volgens Mow niet het einde. Nee, Bitcoin-believer is ervan overtuigd dat Bitcoin een koers van $1 miljoen aan kan tikken.

Het duurt uiteraard wel nog even voordat deze koers bereikt kan worden. Bitcoin heeft recent een correctie ondergaan en lijkt nu met een kleine inhaalslag te begonnen zijn. Dit levert uiteraard geen garantie voor de (korte) termijn op. Het is goed mogelijk dat Bitcoin nog een correctie moet ondergaan, mede ten gevolge van de terugbetalingen van Mt. Gox en FTX.

Desalniettemin is het mooi om te zien dat Mow zo optimistisch is. Hij verwacht dat BTC snel de $100.000 aan kan tikken, waarna koers gezet kan worden richting een koers van $1 miljoen. Wat verwacht jij hiervan? Denk je dat Mow iets teveel in het praatje van zijn bedrijf praat? Of verwacht ook jij dat Bitcoin een gigantische koersstijging door kan maken?

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

3 redenen waarom de Bitcoin koers vandaag daalt

Scott

Waarom dit het moment is om DOGE in de gaten te houden

Scott

Komt populaire Flappy Bird terug als crypto play-to-earn game?

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu