Blockchain Stories
Goed nieuws voor XRP investeerders: koers stijgt met 40%
Altcoin Nieuws Ripple

Goed nieuws voor XRP investeerders: koers stijgt met 40%

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De wereld van cryptocurrency evolueert snel. Recent nieuws over Ripple (XRP) heeft investeerders enthousiast gemaakt. XRP heeft namelijk een stijging doorgemaakt van 42,55% in de afgelopen week. De huidige XRP koers is nu $0,62. In dit artikel bespreken we daarom de recente ontwikkelingen rond Ripple en Internet Computer (ICP).

Wat betekent dit voor investeerders en de bredere financiële markt?

Recente XRP ontwikkelingen

Op 11 juli kondigden CME Group en CF Benchmarks nieuwe referentiekoersen en real-time indexen aan. Deze gaan op 29 juli van start. Deze ontwikkeling toont aan hoe digitale activa geïntegreerd raken in de traditionele financiële markten.

Traditionele financiële instituten zoals CME Group zijn betrouwbaar en strikt. Door Ripple en ICP op te nemen in hun referentiekoersen, geven ze een duidelijk signaal af. Het toont aan dat deze cryptocurrencies serieus genomen moeten worden.

De nieuwe referentiekoersen bieden transparante en betrouwbare prijsgegevens. Dit vergroot de geloofwaardigheid en bruikbaarheid van Ripple en ICP. Hierdoor kan er bredere acceptatie en hogere marktwaardering ontstaan.

Voor Ripple betekent dit dat financiële instellingen het makkelijker kunnen integreren. Dit geldt vooral voor grensoverschrijdende betalingen. Ripple staat bekend om zijn snelle transacties en lage kosten. Met gestandaardiseerde prijsinformatie wordt het dus nog aantrekkelijker voor banken en andere financiële instellingen.

Internet Computer (ICP) streeft ernaar het internet te decentraliseren. Door de opname in de referentiekoersen van CME Group wint ICP aan zichtbaarheid en vertrouwen. Hierdoor kan het meer institutionele investeringen aantrekken.

Digitale activa op Wall Street

De lancering van deze nieuwe benchmarks is onderdeel van een bredere trend. Digitale activa raken namelijk steeds meer geïntegreerd in traditionele financiële markten. CME Group biedt al prijsgegevens voor 24 andere cryptocurrencies, zoals Bitcoin en Ethereum.

Giovanni Vicioso, Global Head of Cryptocurrency Products bij CME Group, benadrukt het belang van deze benchmarks. Ze bieden duidelijke en transparante prijzen. Deze transparantie is cruciaal voor marktdeelnemers. Zo kunnen ze portefeuilles nauwkeurig waarderen en gestructureerde producten creëren.

Samenvatting

De aankomende lancering van referentiekoersen en real-time indexen voor Ripple en ICP markeert een belangrijk moment. Dit geldt zowel voor deze cryptocurrencies als voor de bredere digitale activamarkt. Naarmate digitale activa meer acceptatie krijgen op Wall Street, kunnen investeerders rekenen op betrouwbaardere en transparantere data.

Voor investeerders in Ripple en ICP is dit goed nieuws. De verhoogde legitimiteit en zichtbaarheid door opname in de diensten van CME Group kunnen hun waarde en marktpositie positief beïnvloeden.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

VanEck stopt met Ethereum Futures ETF: Wat betekent dit voor beleggers?

Pieter de Haan

Waarom Bitcoin daalt en Ethereum en Dogecoin analyse

Pieter de Haan

Jupiter en zijn cryptovoorspelling, is dit het moment om te kopen?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu