Blockchain Stories
Dogecoin bereikt mijlpaal: 90 miljoen wallet adressen
Altcoin Dogecoin Memecoin Nieuws

Dogecoin bereikt mijlpaal: 90 miljoen wallet adressen

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Dogecoin (DOGE) heeft een belangrijke mijlpaal bereikt, aangezien het aantal wallet adressen met de populaire munt is gestegen tot 90 miljoen. De huidige koers van Dogecoin is 0,1255, met een stijging van 15,32% in de afgelopen 7 dagen. Deze enorme toename benadrukt de groeiende interesse en adoptie van Dogecoin onder beleggers. oor de meest actuele koersinformatie van DOGE, bekijk onze live updates.

Dogecoin gaat mogelijk door nieuwe mijlpaal significant stijgen

Volgens gegevens van IntoTheBlock heeft Dogecoin de drempel van 90 miljoen in het totale aantal adressen overschreden. Dit omvat wallet adressen die ooit DOGE tokens hebben gehouden en deze memecoin nog steeds bezitten. Uit een grafiek van Global In/Out of the Money (GIOM) blijkt dat het aantal DOGE adressen dat momenteel DOGE tokens bezit ongeveer 4,76 miljoen (In the Money) is.

Verwachte stijging van Dogecoin wallet adressen

Deze stijging van het aantal Dogecoin wallet adressen komt op een moment waarop de cryptomarkt een heropleving ziet in de vraag en interesse van beleggers in de memecoin. Met deze recente mijlpaal zou Dogecoin zijn prijs kunnen zien stijgen naar de $1.

Eerder dit jaar boekten DOGE en andere prominente memecoins zoals SHIB/shiba-inu/” title=”Shiba Inu” data-wpil-keyword-link=”linked” data-wpil-monitor-id=”3646″>Shiba Inu (SHIB) winsten met dubbele cijfers die hun prijs naar nieuwe hoogten duwden. Momenteel stijgt de cryptocurrency hard en zag het een stijging van 12,57% na eerdere meerdere dalingen te hebben doorgemaakt.

Toename handelsvolume

Het handelsvolume van Dogecoin is ook aanzienlijk gestegen in de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume is met 65,86% gestegen en de marktkapitalisatie is met 3,68% toegenomen. Ondanks de marktonzekerheden presteert DOGE relatief goed.

Hoewel het verhoogde aantal adressen geen garantie biedt voor een overeenkomstige prijsstijging, is het een positief teken dat de cryptocurrency zich op een potentieel bullish traject bevindt. Mikybull, een crypto analist op X (voorheen Twitter), heeft ook een optimistische visie voor Dogecoin.

Volgens de analist kan DOGE tegen het einde van 2024 een grote doorbraak naar $1 ervaren. Deze mening wordt gedeeld door enkele andere analisten die binnenkort een significante bullish positie voor de populaire memecoin voorzien.

DOGE sentiment stijgt langzaam

In de wereld van cryptomunten zijn er opkomende memecoins, maar Dogecoin behoudt zijn positie met een sterke naam en een levendige community achter zich. Ondanks eventuele negatieve sentimenten en de volatiliteit van de cryptomarkt, blijft Dogecoin relevant voor investeerders en is het de leider onder alle memecoins.

Dogecoin DOGE 09.01.18 17 Jul 2024
Bron: Santiment

De Santiment Weighted Sentiment indicator bevestigt dat het sentiment rondom DOGE weer langzaam aan het stijgen is. Wees altijd voorzichtig bij het investeren, maar voor degenen die geloven in Dogecoin’s potentieel kan de toekomst veelbelovend zijn.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

VanEck stopt met Ethereum Futures ETF: Wat betekent dit voor beleggers?

Pieter de Haan

Waarom Bitcoin daalt en Ethereum en Dogecoin analyse

Pieter de Haan

Jupiter en zijn cryptovoorspelling, is dit het moment om te kopen?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu