Blockchain Stories
BONK marktkapitalisatie stijgt boven $2 miljard
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

BONK marktkapitalisatie stijgt boven $2 miljard

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Bonk (Ticker: BONK) heeft de afgelopen dagen een enorme stijging in marktkapitalisatie gezien, aangezien de algehele interesse in de memecoin sector groeide. 

De vraag is of de groei in marktkapitalisatie er ook voor heeft gezorgd dat de prijs van BONK is gestegen. We zullen dit hier nader onderzoeken.

BONK prijs en waardes stijgen

In de afgelopen 24 uur is de marktkapitalisatie van BONK met 7% gestegen en heeft het de grens van $2 miljard bereikt. Op het moment van schrijven was de BONK koers $0.00002772, met een prijsstijging van 2,55% in de afgelopen 24 uur. Na het bereiken van het niveau van $0.00004474 op 27 mei, daalde de prijs van BONK, samen met andere memecoins.

Hoewel er een bearish trend was vastgesteld, heeft het recente bullish momentum geholpen om niet alleen deze trend te doorbreken, maar ook de mogelijkheid van een omkering naar voren gebracht. Als het momentum aan de kant van de bulls blijft, zou de memecoin zich kunnen richten op het niveau van $0.00003654.

image 85 1
Bron: TradingView

Opmerkelijk is dat de RSI (Relative Strength Index) de afgelopen dagen is gestegen tot 67. De CMF (Chaikin Money Flow) steeg ook, wat impliceert dat het geld dat naar BONK stroomt, is toegenomen.

De sociale dominantie van BONK

Een andere factor die invloed kan hebben op BONK is de prestatie in de sociale sector. We analyseerden de gegevens van Santiment en deze gaven aan dat het sociale volume was afgenomen. Dit kan een negatieve invloed hebben op de prijzen in de toekomst.

Daarbij kwam dat het gewogen sentiment ook daalde. Dit betekende dat het aantal negatieve opmerkingen over de memecoin de positieve recentelijk had overtroffen. Als deze trend zich voortzet, kan de prijs van BONK mogelijk niet verder stijgen en zou er een correctie op komst kunnen zijn.

image 85 2
Bron: Santiment

Wat geeft de handelsactiviteit weer

Wat betreft de handelsactiviteit, was te zien dat de open interest in BONK was gestegen van $6,40 miljoen naar $10,07 miljoen op het moment van schrijven. Hoewel handelaren interesse toonden in BONK, waren de meesten van hen bearish over de toekomst van de memecoin.

image 85 3
Bron: Coinglass

Onze analyse van Coinglass gegevens gaf aan dat de shortposities rond de token sinds 8 juli waren gestegen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

VanEck stopt met Ethereum Futures ETF: Wat betekent dit voor beleggers?

Pieter de Haan

Waarom Bitcoin daalt en Ethereum en Dogecoin analyse

Pieter de Haan

Jupiter en zijn cryptovoorspelling, is dit het moment om te kopen?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu