Blockchain Stories
BinaryX (BNX) stijgt 35% na plan voor het burnen van 74% van de tokens
Altcoin Nieuws

BinaryX (BNX) stijgt 35% na plan voor het burnen van 74% van de tokens

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

BinaryX, een prominente speler in de Web3 gamingwereld, staat op het punt een historische verandering door te voeren. In een recente aankondiging kondigt het platform aan dat het van plan is om 74% van de BNX tokens te burnen, wat neerkomt op een vermindering van de maximale voorraad met 1,62 miljard tokens.

Hierdoor blijft er een nieuwe limiet van 580 miljoen tokens over. De stemperiode voor deze drastische stap wordt binnenkort bekendgemaakt via de officiële Twitter en community kanalen van BinaryX.

Een stap naar deflatie

De voorgestelde tokenburn laat een belangrijke verschuiving zien naar een deflatoir economisch model voor BNX. Met een reductie van 74% in de maximale tokenvoorraad hoopt BinaryX de schaarste en waarde van elke BNX token aanzienlijk te verhogen. Het plan is bedoeld om de duurzaamheid van de token economie op lange termijn te verbeteren.

Alle BNX houders krijgen de kans om hun stem te laten horen over dit historische voorstel. Het exacte moment van de stemming wordt binnenkort gedeeld, dus houd de communicatiekanalen van BinaryX goed in de gaten.

Impact op de markt en community

Deze aankondiging komt op een moment van verhoogde activiteit rond BNX. Het handelsvolume is in de afgelopen 24 uur met 81,80% gestegen, met een dagelijks handelsvolume van $52.425.991. Dit geeft aan dat er recent een sterke toename in de marktactiviteit is. De huidige koers van BNX ligt op $1,59, wat een stijging is van 35%, maar nog steeds 77,65% lager is dan de hoogste prijs ooit van $6,58, bereikt op 28 februari 2023.

BinaryX is niet alleen een gameontwikkelaar, maar ook een volledig GameFi platform. Het biedt Initial Game Offering (IGO) diensten aan, waarmee game ontwikkelaars hun projecten kunnen lanceren en gebruikers vroege toegang krijgen tot innovatieve nieuwe games.

Als een van de top 10 projecten op de BNB Chain, heeft BinaryX een grote en actieve community. Met meer dan 100.000 tokenhouders en 30.000 actieve maandelijkse wallets is de betrokkenheid groot. BinaryX is verkrijgbaar bij grote crypto exchanges zoals Bitvavo.

Gerelateerde berichten

Dogecoin: Koersvoorspelling versneld door transactiehoogtepunten?

Julian Smits

Zwitserse beurs lanceert mogelijk een nieuwe crypto exchange

Scott

Aave: Is $146 het beslissende punt voor de koersstijging?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu