Blockchain Stories
Verwachting: Avalanche kan grote sprong maken
Altcoin Nieuws

Verwachting: Avalanche kan grote sprong maken

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Het schaalbare blockchain-platform Avalanche maakt een indrukwekkende groei door. Meer en meer games maken gebruik van dit platform, terwijl ook grote gameontwikkelaars interesse in Avalanche hebben getoond. Recent heeft Avalanche zelfs een partnerschap met Gamestarter aangekondigd. Mede door dit partnerschap kan Avalanche op (korte) termijn een grote sprong maken. Dat is althans de verwachting van meerdere analisten.

Grote ontwikkelingen gaande

Het platform van Avalanche heeft de nodige toepassingsmogelijkheden te bieden. Zo is dit platform eenvoudig schaalbaar en is het opvallend snel. Deze twee kenmerken maken het blockchain-platform van Avalanche dan ook uitermate geschikt voor gameontwikkelaars.

Het grote bedrijf Gamestarter heeft nu dus een partnerschap met Avalanche gesloten. He doel van dit partnerschap is om gameontwikkelaars te steunen op het gebied van blockchain-integraties. De grootste uitdaging op dit gebied is het kostenplaatje. Door dit nieuwe partnerschap zou het integreren van de blockchain in games een stuk voordeliger uit moeten pakken.

Niet alleen het bedrijf Gamestarter is met Avalanche samen gaan werken. Meerdere andere gamepartijen werken inmiddels met dit crypto project samen. Zo heeft het bedrijf ook een samenwerking voor het Spellborne MMORPG spel. Dit spel wist recent een mooie mijlpaal te behalen: maar liefst 100.000 aanmeldingen. Mede hieruit blijkt dat het blockchain platform van Avalanche zeker iets te bieden heeft.

Avalanche koers

De verwachting is dat de Avalanche koers grote sprongen kan maken. Dit komt onder meer door de aangekondigde samenwerkingen en de brede toepassingsmogelijkheden. Momenteel is dat al in de Avalanche koers terug te zien.

Op het moment van schrijven ligt de Avalanche koers rond $27,27. Dit is mede te danken aan een koersstijging van ruim 4,00% in de afgelopen 24 uur. Met deze koersstijging maakt Avalanche de daling in de afgelopen periode goed. In de afgelopen 30 dagen maakte Avalanche namelijk een daling van meer dan 10% door.

Dit is echter niet specifiek aan Avalanche te wijten. Zoals je ongetwijfeld weet, heeft de gehele cryptomarkt een behoorlijke correctie doorgemaakt. Dat het bij Avalanche om slechts 10% gaat, is eigenlijk veelzeggend voor de potentie en veerkracht van dit cryptoproject.

Sowieso heeft Avalanche in het afgelopen jaar een indrukwekkende groei doorgemaakt. Als we naar de year to date groei kijken, zien we een groei van meer dan 82%. Een groei die naar verwachting in de komende tijd aan kan houden.

Wat zijn de verwachtingen?

De verwachtingen rondom Avalanche zijn hooggespannen. Met alle dank aan de recente ontwikkelingen, de nieuwe partnerschappen en de toepasbaarheid van het blockchain platform van Avalanche.

Het is de verwachting dat Avalanche de komende periode een flinke groei door kan maken. Dat heeft ook met de huidige all time high te maken. Die ligt op meer dan $144, waardoor de Avalanche koers nog een hele lange weg heeft te gaan. Mocht Avalanche een bullrun rally op gang brengen, kan deze hoge all time high zomaar opnieuw aangetikt worden. Uiteraard bestaan er geen garanties in de cryptowereld, maar de toekomst ziet er voor Avalanche in ieder geval rooskleurig uit.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Komt populaire Flappy Bird terug als crypto play-to-earn game?

Michel Borggreve

Fintechbedrijf Circle werkt met Sony aan uitbreiding USDC stablecoin

Michel Borggreve

Ethereum trader behaalt indrukwekkend rendement

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu