Blockchain Stories
Michael Saylor: Bitcoin is de brug van chaos naar hoop
Bitcoin Nieuws

Michael Saylor: Bitcoin is de brug van chaos naar hoop

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Michael Saylor is één van de beroemdste Bitcoin aanhangers. Hij investeert al geruime tijd in BTC en laat zich hier regelmatig over uit. De oprichter van MicroStrategy heeft maar liefst 3,5 miljoen volgers en is dus een ware ‘influencer’. Met zijn recente tweet laat hij des te meer zien dat hij volledig in de toekomst van BTC vertrouwt:

De brug van chaos naar hoop

Volgens Saylor presteert Bitcoin de laatste tijd onwijs goed. Niet zozeer qua koersstijgingen, maar wel qua veerkracht. De koers daalde in de afgelopen maand fors, maar lijkt zich hier alweer langzaam van te herstellen. Dit doet BTC over het algemeen veel beter en sneller dan andere financiële producten.

Juist daarom omschrijft Saylor BTC als de brug van chaos naar hoop. Mocht er onverhoopt ergere chaos in de wereld uitbreken, biedt BTC altijd de gewenste hoop. Dit laat Saylor op zijn X-account zien middels bovenstaande tweet, waarin een video van Fox Business te zien is.

Fox Business deelt de prestaties van Bitcoin in verhouding tot de prestaties van andere belangrijke activaklassen. Daaruit blijkt dat Bitcoin in de periode van 2013 tot 2023 maar liefst 8 keer de meest winstgevende activaklasse was. In slechts 3 jaar wist één van de andere financiële producten beter te scoren.

Een mogelijke oorlog of andere vorm van chaos kan nooit uitgesloten worden. Dit werd gister des te meer duidelijk door de moordaanslag op Trump. Mocht er ooit ergere chaos in de wereld uitbreken, vormt op dat moment Bitcoin de baken van hoop. Die mening is Saylor althans toegedaan, mede doordat Bitcoin veel beter presteert dan andere activaklassen.

Keert het bullish sentiment terug?

Wat de Bitcoin koers precies gaat doen, is uiteraard niet te voorspellen. De koers steeg echter in de afgelopen 24 uur alweer met ruim 3%, waardoor de eerdere daling(en) weer een klein stukje teniet gedaan is. In de afgelopen 5 dagen maakte de Bitcoin koers een groei van ruim 8% door. Dat begint weer ergens op te lijken. Maar, kunnen we hierdoor al stellen dat het bullish sentiment volledig terugkeert? Daar zijn de geleerden het niet over eens.

Als we het aan Saylor zouden vragen, zou hij volmondig ja antwoorden. Hij is simpelweg overtuigd van de toekomst van Bitcoin en speelt hier met MicroStrategy fors op in. Met zijn bedrijf investeert hij regelmatig opnieuw in Bitcoin.

Andere analisten stellen echter dat Bitcoin de nodige obstakels moet overwinnen. Feit is dat een en ander hoe dan ook gepaard gaat met economische omstandigheden. Kiest de FED ervoor om de rente aanzienlijk te verlagen? Dan is dit goed nieuws voor Bitcoin. Een andere beslissing van de FED leidt ongetwijfeld tot een koersdaling.

Met andere woorden: het verloop van de Bitcoin koers is ontzettend lastig te voorspellen. Tegelijkertijd is in de afgelopen jaren gebleken dat Bitcoin één van de beste investeringen is gebleken. Zo niet de beste. Juist daarom vormt Bitcoin de brug van chaos naar hoop. Geloof jij hier ook in?

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

3 redenen waarom de Bitcoin koers vandaag daalt

Scott

Waarom dit het moment is om DOGE in de gaten te houden

Scott

Komt populaire Flappy Bird terug als crypto play-to-earn game?

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu