Blockchain Stories
MEXC voert MX Token burn uit voor Q2 2024
Altcoin Crypto Exchange Nieuws

MEXC voert MX Token burn uit voor Q2 2024

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

MEXC heeft op basis van de stemresultaten van de MX Token 2.0 proposal de MX burn voor het tweede kwartaal van 2024 succesvol uitgevoerd. Deze gebeurtenis zorgt voor een positieve impuls voor het MX Token en markeert een nieuwe fase in de ondersteuning van de tokenwaarde.

MEXC is een populaire crypto exchange en focust zich vooral op kleine en onbekende cryptomunten.

Details van de MX Token burn

Voor het tweede kwartaal van 2024 heeft MEXC 2.232.000 MX tokens verbrand, wat neerkomt op een totale waarde van $8.704.800. De transactie kan worden bekeken via het burn-adres op Etherscan. Dit initiatief maakt deel uit van een breder programma dat de tokenvoorraad beheert en de waarde van MX probeert te versterken.

Nieuw “Buy-Back and Burn” programma

MEXC introduceert een vernieuwd terugkoop en burn programma om de waarde van de MX Token verder te ondersteunen. Voortaan zal 40% van de kwartaalwinst van het MEXC platform worden gebruikt om MX Tokens terug te kopen en te burnen. Het doel is om een circulerende voorraad van 100 miljoen MX Tokens vast te houden. Dit programma moet zorgen voor een stabielere markt en een duurzame groei voor MX.

Huidige marktsituatie

De huidige prijs van MX is $3,92, een stijging van 2,9% ten opzichte van de vorige dag. De token staat op de 169e plaats op CoinGecko, met een marktkapitalisatie van $374.756.800. De all-time high van $5,85 werd bereikt op 9 april 2024, slechts drie maanden geleden, wat neerkomt op een daling van 33,2% ten opzichte van het huidige niveau.

De handelsactiviteit rond MX is ook toegenomen. Het dagelijkse handelsvolume van de MX Token bedraagt $16.638.737, een stijging van 12,5% in de afgelopen 24 uur. Dit wijst op een hernieuwde interesse en activiteit in de markt.

Gerelateerde berichten

VanEck stopt met Ethereum Futures ETF: Wat betekent dit voor beleggers?

Pieter de Haan

Waarom Bitcoin daalt en Ethereum en Dogecoin analyse

Pieter de Haan

Jupiter en zijn cryptovoorspelling, is dit het moment om te kopen?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu