Blockchain Stories
Indrukwekkende Ripple stijging houdt aan; dit kun je verwachten
Altcoin Nieuws Ripple

Indrukwekkende Ripple stijging houdt aan; dit kun je verwachten

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Voor Ripple investeerders zijn het bijzondere jaren geweest. De all time high werd al ruim 7,5 jaar geleden genoteerd en bedraagt maar liefst $3,84. Een gigantisch verschil met de huidige Ripple koers van $0,53. Desondanks lijken er weer mooie tijden voor Ripple aan te komen. In de afgelopen 7 dagen is de koers namelijk met ruim 22% gestegen. Het ligt bovendien in de lijn der verwachtingen dat deze stijging aan blijft houden. Dít kun je in de komende periode van Ripple verwachten.

Waar komt de forse koersstijging vandaan?

Ripple lijkt op dit moment het bullish momentum aan zijn zijde te hebben. Een welkome afwisseling op de voorbije maanden (en weken) die behoorlijk zwaar waren voor Ripple investeerders. Waar de forse koersstijging in de afgelopen week vandaan komt, is lastig te benoemen. Het komt mogelijk door het algemene sentiment in de cryptowereld, maar het kan aan de kracht van Ripple zelf liggen. Dit is hoe dan ook één van de populairste altcoins wereldwijd.

Forse koersstijging verwacht

De afgelopen 7 dagen waren dus erg goed voor Ripple. Meerdere analisten verwachten dat de komende dagen (en weken) ook erg goed voor Ripple worden. Zo verwacht crypto analist Dark Defender dat Ripple een indrukwekkende bullrun rally in gaat zetten:

Recent heeft Ripple het sterke weerstandsniveau van $0,4623 doorbroken. Door deze doorbraak is Ripple in staat om hogere weerstandsniveaus te testen. Mocht Ripple ook deze niveaus testen, is een flinke doorbraak meer dan logisch te noemen.

Op dit moment strijdt Ripple tegen het tussentijdse Fibonacci niveau op $0,5286. Doordat de Ripple koers op dit moment al over de $0,53 gestegen is, lijkt een verdere bullish trend zich voort te zetten. Dit zou uitermate goed nieuws betekenen voor de zeer grote Ripple community wereldwijd.

Wat gaat er nu met Ripple gebeuren?

De verwachtingen zijn dat Ripple fors kan gaan stijgen. Ripple zit een sterke opwaartse trend en heeft dus sterke weerstandsniveaus reeds doorbroken. Met name de recente stijging boven de $0,47 lijkt een verdere stijging in gang te hebben gezet.

Het volgende grote weerstandsniveau ligt op $0,6044. Mocht Ripple dit niveau weten te doorbreken, ontstaat er een grotere golf van optimisme. Juist dit is de manier waarop een flinke rally kan ontstaan.

Feit is dat Ripple ook afhankelijk van externe factoren blijft. Wordt Trump daadwerkelijk de nieuwe president van Amerika? Dan kan dit algemeen goed nieuws betekenen voor de gehele cryptomarkt. Kiest de FED voor een verlaging van de rente? Ook dan kan dit goed nieuws betekenen voor de gehele cryptomarkt.

Voor Ripple kan dit dubbel goed nieuws betekenen. De digitale valuta is aan een sterke opmars bezig en lijkt alleen nog dat extra, grote zetje te hebben. Mocht dat zetje in de vorm van bijvoorbeeld een renteverlaging gegeven worden, kan er zomaar koers gezet worden richting de all time high koers van Ripple. Er is uiteraard nog een hele lange reis te gaan, maar het huidige optimisme is meer dan logisch.   

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Komt populaire Flappy Bird terug als crypto play-to-earn game?

Michel Borggreve

Fintechbedrijf Circle werkt met Sony aan uitbreiding USDC stablecoin

Michel Borggreve

Ethereum trader behaalt indrukwekkend rendement

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu