Blockchain Stories
Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Waarom Mog Coin binnenkort kan verdubbelen

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Mog Coin (Ticker: MOG) herstelde snel van de verliezen van vorige week. De memecoin handhaafde zijn bullish prijsstructuur en steeg met 70% in iets meer dan zes dagen. 

Het viel later terug en verloor 5% van zijn waarde in de afgelopen 24 uur. Op het moment van schrijven staat de memecoin op de 101e plaats qua marktkapitalisatie en heeft het een marktkapitalisatie van $565 miljoen.

Fibonacci niveaus geven de volgende zet voor Mog Coin aan

Gebaseerd op de rally van half juni, werd een set Fibonacci retracement- en extensieniveaus (lichtgeel) uitgezet. De verdediging van de $0.00000124-regio (groen) was een sterk bullish teken. 

image 54
Bron: TradingView

De kopers waren in staat om een supportniveau van begin juni te heroveren, wat samenviel met de 61.8% retracement. De OBV (On Balance Volume) is sinds mei consistent gestegen, wat een constante koopdruk achter de memecoin weerspiegelt. 

De Awesome Oscillator kruiste boven het neutrale nulpunt om bullish momentum aan te geven. De $0.00000165-$0.00000175 zone vormde de afgelopen twee dagen een obstakel voor de kopers, maar MOG bulls zouden deze waarschijnlijk snel omzetten in een supportzone.

Toegenomen netwerkactiviteit en holders

De netwerkgroei metriek piekte op 7 juli, met 760 nieuwe wallets die op die dag werden gecreëerd. Een consistent stijgende trend in deze metriek zou een teken zijn van toenemende adoptie en groei. Ondertussen had de 90-daagse MVRV (Market Value to Realized Value) een waarde van 41%. 

image 54 1
Bron: Santiment

Dit toonde aan dat een groot deel van de holders in winst was. MOG bereikte zijn hoogste punt ooit op 1 juli, wat hun winsten en ook het bullish sentiment achter de token verklaart. Het zou ook een golf van verkopen door winstneming kunnen veroorzaken, waarvoor handelaren op hun hoede moeten zijn. 

Het is echter belangrijk op te merken dat op het moment van schrijven de gemiddelde geïnvesteerde leeftijd van de dollar langzaam stijgt – een teken van langdurig aanhouden.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Dogecoin: Koersvoorspelling versneld door transactiehoogtepunten?

Julian Smits

Zwitserse beurs lanceert mogelijk een nieuwe crypto exchange

Scott

Aave: Is $146 het beslissende punt voor de koersstijging?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu