Blockchain Stories
TIA stijgt 42% in een week en rally is nog verder mogelijk
Altcoin Nieuws Technische Analyse

TIA stijgt 42% in een week en rally is nog verder mogelijk

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Na een maand van daling is Celestia (Ticker: TIA) weer aan het stijgen. TIA heeft een stijging van 41% geboekt in de afgelopen zeven dagen. 

Wel was het handelsvolume in de afgelopen 24 uur met 46% gedaald. De recente stijging heeft de aandacht van de markt getrokken, waarbij crypto analisten grote inzetten plaatsen op de bull run van TIA, terwijl anderen sceptisch blijven en beweren dat het van korte duur is.

Decilizer deelde zijn twijfel en merkte op:

 $TIA ziet er niet goed uit in de huidige marktomstandigheden, nadert de volgende $5 support te midden van aanhoudende bearish trends. Verwacht binnenkort een ommekeer, waarbij Celestia samen met $PYTH klaar is om te leiden in de bull rally van de volgende cyclus. Eerder zagen we een winststijging van 720% op TIA.

Bron: Decilizer

Heersende markt op dit moment

Volgens onze analyse is het huidige marktsentiment rond TIA grotendeels positief. Gebaseerd op de gegevens van Market Prophit over sentiment, was het sentiment onder de menigte 0,0840, terwijl de buzzscore van de menigte 0,3600 was. 

image 46
Bron: Market Prophit

Ook was het sentiment van de menigte 0,9543. Deze gegevens suggereren dat de markt zeer optimistisch is over de toekomst van Celestia.

TIA prijs laat het volgende zien

Opmerkelijk is dat onze analyse aangeeft dat de TIA markt zich bullish gedraagt. De Aroon up lijn staat op 92%, boven de Aroon down lijn op 57%. Dit geeft aan dat recente markt pieken vaker voorkomen dan dalen. De markt ervaart dus stijgend momentum, een bullish signaal. 

Verder rapporteerde TIA een RSI van 53 en een MA van 37. De RSI is de afgelopen zeven dagen gestegen, wat aangeeft dat de winsten de verliezen overtreffen. Dit is groeiend bullish momentum, vooral omdat het de RSI gebaseerde MA met 16 heeft overstegen. 

image 46 1
Bron: TradingView

Ook was de Chaikin Money Flow (CMF) positief op 0,08. Een positieve CMF suggereert dat de markt een hogere koopdruk ervaart. Zo blijkt dat de vraag hoger is dan het aanbod, wat leidt tot een prijsstijging. 

Verder toonde de analyse van Santiment gegevens dat de open interest per exchange de afgelopen zeven dagen is gestegen. De open interest per exchange van TIA is gestegen van een dieptepunt van $29 miljoen tot een hoogtepunt van $85 miljoen. Op het moment van schrijven staat de open interest per exchange op 70% ondanks verliezen op de dagelijkse grafieken. 

image 46 2
Bron: Santiment

Volgens Coinglass is de open interest gestegen van $80 miljoen op de 8e tot $190 miljoen. Met de stijging van de open interest openen investeerders nieuwe posities terwijl ze de bestaande behouden. Dit toont vertrouwen in de richting en het toekomstpotentieel van de altcoin.

image 46
Bron: Coinglass

Kan Celestia stijgen tot $24?

Op het moment van schrijven was de TIA koers $6,654 na een daling van 2% in 24 uur. Het is nog maar de vraag waar de koers heengaat, dus het is voor nu nog even in de gaten houden.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

3 redenen waarom de Bitcoin koers vandaag daalt

Scott

Waarom dit het moment is om DOGE in de gaten te houden

Scott

Komt populaire Flappy Bird terug als crypto play-to-earn game?

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu