Blockchain Stories
Robert Kiyosaki spreekt zich wederom uit over Bitcoin
Bitcoin Nieuws

Robert Kiyosaki spreekt zich wederom uit over Bitcoin

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Wereldwijd wordt Robert Kiyosaki als een goeroe op het gebied van financiën gezien. Zijn boek Rich Dad Poor Dad is niet voor niets één van de best gelezen boeken ter wereld. In dat boek beschrijft hij het verschil tussen het gedrag van twee vaders met bijbehorende financiële gevolgen. Zelf vindt hij ook nooit erg om zijn mening over financiële zaken te delen. Op 10 juli deed hij dat wederom middels een positieve tweet over Bitcoin:

Liefhebber van Bitcoin

Zoals we eerder ook al berichtten, is Robert Kiyosaki een groot liefhebber van Bitcoin. Hij ziet in Bitcoin niet alleen een geweldig toepassingsmiddel, maar ook een financieel product waar veel winst mee geboekt kan worden. Zo tweette hij recent nog dat je Bitcoin ‘zou moeten kopen’, aangezien de Bitcoin koers flink gedaald was. Buy the dip is één van de favoriete Bitcoin uitspraken van Kiyosaki.

Kiyosaki is overigens één van de vele goeroes die voor Bitcoin gevallen is. Hij is echter één van de weinige die zich regelmatig zo positief over Bitcoin uitspreekt. Tevens is hij één van de weinige met zo’n grote achterban op X. Zijn tweets worden door honderdduizenden mensen gelezen, waardoor hij aanzienlijk bij kan dragen aan de adoptie van crypto.

Bescherming tegen economische onzekerheid

Als geen ander weet Kiyosaki wat de gevaren van economische onzekerheid zijn. De inflatie is nog steeds relatief hoog en we zijn veelal afhankelijk van slechts een paar instanties. Dat is het grootste nadeel van het huidige monetaire stelsel. Kiyosaki stelt mede daarom dat Bitcoin de beste bescherming tegen economische onzekerheid biedt. Ook in tijden van een hoge inflatie blijft de waarde van Bitcoin stabiel. Uiteraard is de koers altijd in beweging, maar dat biedt volgens Kiyosaki veel kansen. Volgens hem is dit hét moment om Bitcoin, goud en zilver te kopen. Want ja, ook deze edelmetalen bieden volgens Kiyosaki een goede bescherming tegen economische onzekerheid.

De huidige rol van Bitcoin

In bovenstaande tweet blikt Kiyosaki terug op een tweet die hij de dag daarvoor had geplaatst. Dat is onderstaande tweet, waarin hij aangeeft hoe je succesvol kunt zijn:

Met de eerste tweet uit dit artikel komt Kiyosaki dus terug op deze tweet. Dat heeft één belangrijke reden: hij is van mening dat op dit moment miljoenen verloren gaan door economische onzekerheid. Daarbij geeft hij ook aan dat Bitcoin een belangrijke rol speelt in de economische wereld, in het beschermen van je vermogen en in het opbouwen van meer vermogen.

Het is niet voor niets dat Kiyosaki ‘buy the dip’ roept. Hij is ervan overtuigd dat de Bitcoin koers relatief laag staat, waardoor je spoedig een mooi rendement zou kunnen behalen. Uiteraard kan Kiyosaki hier geen garanties voor geven. De ontwikkeling van de Bitcoin koers is, zoals je ongetwijfeld weet, van talloze factoren afhankelijk. Deze week staan er bijvoorbeeld weer belangrijke publicaties vanuit Amerika op de planning. De publicaties van economische cijfers kunnen mogelijk Bitcoin weer de juiste kant op laten bewegen.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Dogecoin: Koersvoorspelling versneld door transactiehoogtepunten?

Julian Smits

Zwitserse beurs lanceert mogelijk een nieuwe crypto exchange

Scott

Aave: Is $146 het beslissende punt voor de koersstijging?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu