Blockchain Stories
Shiba Inu koersverwachting: SHIB binnenkort winstgevend
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Shiba Inu koersverwachting: SHIB binnenkort winstgevend

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

SHIB/shiba-inu/”>Shiba Inu (Ticker: SHIB) viel op 14 juni onder een langer termijn bereik en heeft de bearish prijs trend nog niet omgekeerd. Investeerders kunnen echter nog steeds profiteren van de huidige situatie, aangezien de memecoin een nieuw bereik lijkt te vormen. Hieronder vertellen we meer over de ontwikkelingen.

Shiba Inu prijsvoorspelling

Een recent prijs rapport meldde dat Shiba Inu waarschijnlijk enorme verliezen kan gaan lijden de komende weken. De lagere tijdframe grafieken zijn het daarmee eens en bieden meer context voor de Shiba Inu prijsvoorspelling.

image 33 3
Bron: TradingView

In de afgelopen tien dagen heeft Shiba Inu een bereik gevormd (wit) tussen $0.00001740 en $0.00001260. Het middenbereik niveau op $0.0000150 diende als support in de uren voorafgaand aan het moment van schrijven, waardoor dit zeker een belangrijk punt is om in de gaten te houden.

Na de daling naar de laagste niveaus, werd de opleving vergezeld door een toegenomen handelsvolume. Dit zou echter niet genoeg kunnen zijn om een herstel te ondersteunen. De OBV is sinds juni in een dalende trend en deze trend is nog niet verschoven.

De RSI op de 6 uurs grafiek is sinds begin juni onder de neutrale 50 gebleven, maar overschreed op 6 juli de 60. Dit kan een vroeg teken zijn van een verschuiving in momentum, maar totdat de prijs uit het bereik breekt, zal een herstel niet op de kaarten staan.

Moeten investeerders blijven kopen?

De 30 daagse MVRV ratio is sinds eind mei negatief. Deze metriek signaleerde dat de memetoken ondergewaardeerd is, maar dat weerhield de prijzen er niet van om verder te dalen. Het gewogen sentiment was ook stevig negatief.

image 33 4
Bron: Santiment

De inactieve circulatie zag kleine pieken in de afgelopen tien dagen, maar de grootste was recentelijk op 11 juni. Over het algemeen is het waarschijnlijk niet het juiste moment voor investeerders om de Shiba Inu markten opnieuw te betreden, terwijl traders kunnen wachten op een hertest van de hoogste niveaus van het bereik om te verkopen.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Crypto whales zijn opvallend actief; wat betekent dit?

Scott

3 redenen waarom de Bitcoin koers vandaag daalt

Scott

Waarom dit het moment is om DOGE in de gaten te houden

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu