Blockchain Stories
Bitcoin miner TeraWulf open voor fusies onder voorwaarden
Bitcoin Mining Nieuws

Bitcoin miner TeraWulf open voor fusies onder voorwaarden

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In een strategische zet om de winstgevendheid te vergroten, heeft Bitcoin (Ticker: BTC) miner TeraWulf zijn bereidheid uitgesproken voor potentiële fusies. 

Ze staan hier alleen voor open wanneer bedrijven bijdragen aan het vergroten van de winstmarges in plaats van simpelweg uitbreiding na te streven omwille van de uitbreiding zelf.

Een adem van frisse lucht

In tegenstelling tot veel grote Bitcoin mining bedrijven die vaak streven naar het vestigen van monopolies op de markt, heeft TeraWulf een andere strategie aangenomen. Het bedrijf legt de nadruk op winstgevendheid en strategische partnerschappen boven monopolistische ambities. 

Dit initiatief zal waarschijnlijk geen directe invloed hebben op de prijsdynamiek van Bitcoin, aangezien TeraWulf prioriteit geeft aan efficiëntie boven marktmanipulatie.

Kerri Langlais, de Chief Strategy Officer van TeraWulf, vertelde een publicatie: 

We zullen zeker mogelijkheden voor anorganische groei via fusies en overnames (M&A) overwegen, maar uitbreiden enkel voor de groei of imperium bouw zonder rekening te houden met winstgevendheid is zinloos.

Bron: Kerri Langlais

Community prijst de zet van TeraWulf

De visie van TeraWulf om monopolie in mining te vermijden, wordt als zeer verfrissend beschouwd, zoals benadrukt door een X gebruiker, James Roland, die zei: 

$WULF is een echte aanwinst.

Bron: James Roland

Langlais breidde hierop uit door te zeggen: 

Dit onderscheid is cruciaal; het stelt investeerders in staat om het verschil te zien tussen bedrijven die winstgevend groeien versus simpelweg groeien.

Bron: Langlais

Deze fusie sluit aan bij de voorspellingen van Hash Rate Index’s Bitcoin analisten Jaran Mellerud en Colin Harper in januari 2023. Volgens hun analyse: 

Dit jaar (2023) zullen miners prioriteit geven aan het verbeteren van de gezondheid van hun operaties door hun balansen te versterken en kosten te minimaliseren. Kostenminimalisatie inspanningen zullen ertoe leiden dat sommige publieke miners fuseren of privaat gaan.

Bron: Hash Rate Index Analisten Jaren Mellerund en Colin Harper

Wat ligt er in het vooruitzicht?

Te midden van discussies over winstgevendheid na de vierde halvering op 20 april, waarbij de blockchain rewards werden gehalveerd tot 3,125 BTC ($174.100), valt TeraWulf’s strategie op. 

Voornamelijk aangedreven door kernenergie, richt het bedrijf zich op winstgevendheid en vereist het dat de prijs van Bitcoin boven de $40.000 blijft.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen. 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

VanEck stopt met Ethereum Futures ETF: Wat betekent dit voor beleggers?

Pieter de Haan

Waarom Bitcoin daalt en Ethereum en Dogecoin analyse

Pieter de Haan

Jupiter en zijn cryptovoorspelling, is dit het moment om te kopen?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu