Blockchain Stories
Zal Chainlink een nieuw niveau bereiken? Hier gaat LINK heen!
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Zal Chainlink een nieuw niveau bereiken? Hier gaat LINK heen!

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De algehele cryptomarkt is momenteel onstabiel. Top cryptocurrencies zoals Bitcoin (Ticker: BTC), Ethereum (Ticker: ETH) en Binance Coin (Ticker: BNB) hebben verlies gemaakt. 

Tijdens deze uitdagende situatie hebben bijna 54 nieuw gecreëerde wallets 2,1 miljoen ChainLink (Ticker: LINK) tokens ter waarde van $30 miljoen opgenomen, volgens on chain bedrijf Lookonchain.

Deze enorme accumulatie vond plaats op ‘s werelds grootste cryptocurrency exchange over een periode van zeven dagen. Lookonchain deelde in een post op X (voorheen Twitter) dat whales en bedrijven mogelijk deze massale accumulatie hebben uitgevoerd. 

Deze opmerkelijke $30 miljoen LINK accumulatie door deze whales en bedrijven duidt op hun interesse en vertrouwen nu de prijs het weerstandsniveau bereikt.

Volgens een technische analyse zag LINK er bullish uit, met een golden crossover (waarbij de 50 EMA de 200 EMA kruist) op een uurlijkse tijdsframe en de prijs die een weerstandsniveau van $14,80 nadert. De recente accumulatie gegevens en de golden crossover duiden op bullishness in de grafiek. 

Op het moment van schrijven consolideerde LINK zich dicht bij het weerstandsniveau en de open interest (OI) was in de afgelopen vier uur met bijna 2% gestegen, wat mogelijk wijst op de interesse van investeerders en handelaren in de token.

image 15
Bron: TradingView

Als de 4-uurs candle van LINK sterk sluit boven het $14,90 niveau, kunnen we mogelijke doelen zien op $15,50 en $16,50 in de komende dagen. Als LINK doorbreekt en een candle maakt boven $14,90, kunnen we $4,90 miljoen aan short liquidaties zien, volgens on chain bedrijf Coinglass. Gegevens geven echter ook aan dat short verkopers actiever zijn dan long kopers.

image 16
Bron: Coinglass

Ondanks deze bullish vooruitzichten handelde LINK rond het $13,30 niveau op het moment van schrijven. In de afgelopen 24 uur ervoer het een prijsdaling van 7,70%. In de afgelopen zeven dagen is LINK stabiel gebleven door voortdurende consolidatie, met een stijging van 1,3%. 

In de afgelopen 30 dagen heeft LINK echter meer dan 20% van zijn winsten verloren. Het is dus goed om in de gaten te houden waar de huidige prijs heengaat gezien de markt correcties die nu plaatsvinden.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Bitfinex gaat investeerders van gefaald El Salvador hotelproject terugbetalen

Thanh Lanh Tran

MATIC bearish sentiment, is $0.40 de volgende stop?

Timo Bruinsma

Michaël van de Poppe geeft update over zijn altcoin portfolio

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu