Blockchain Stories
Justin Sun kondigt nieuwe Tron-ontwikkelingen aan
Altcoin Nieuws TRON

Justin Sun kondigt nieuwe Tron-ontwikkelingen aan

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Bij het cryptoproject Tron speelt oprichter Justin Sun een cruciale rol. Hij is de oprichter, bedenker en uitvoerder van dit cryptoproject, waarover hij ook relatief veel informatie deelt op X. Zo kwam hij op 2 juli met onderstaande tweet op de proppen, waarin hij de plannen omtrent Tron ontvouwt:

Memecoins

Justin Sun heeft wellicht gekeken naar de indrukwekkende opkomst van Solana memecoins. De memecoins gebaseerd op het Solana platform presteren ongekend goed en behalen zelfs een beter rendement dan ETH. Dit heeft Sun wellicht doen besluiten om zelf ook een memecoin gebaseerd op Tron te lanceren.

Het is vooralsnog niet bekend of Sun dit daadwerkelijk gaat doen. Uit zijn tweet op X blijkt wel dat hij hier plannen voor heeft. Uiteraard kan dit niet los gezien worden van de opkomende populariteit van memecoins. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Sun de mogelijkheden van een memecoin wil bekijken.

Stablecoin betalingen

Met het Tron netwerk wil Sun ook stablecoin betalingen aan gaan bieden. Dit lijkt een goed en optimistisch plan te zijn, aangezien de toepasbaarheid van Tron hier aanzienlijk meegroeit. Dat kan eigenlijk niet anders dan leiden tot een hogere Tron koers.

Hoe Sun dit precies vorm wil geven, is niet bekend. Dat is dan ook direct het belangrijkste nadeel van bijvoorbeeld bovenstaande tweet. In het kort geeft Sun aan wat hij ongeveer van plan is, maar aan enige onduidelijkheid ontbreekt het. Het gevolg is dat er talloze speculaties ontstaan. Wellicht wil Sun dat juist, aangezien hiermee een nieuwe ‘buzz’ rondom Tron kan ontstaan.

Verkoop van 173 miljoen tokens

Via het platform Arkham kun je de wallet van Justin Sun in de gaten houden. Daarbij valt direct op dat hij voor méér dan $1 miljard aan bezittingen in zijn wallet heeft. Daarbij valt ook op dat daar op dit moment een verlies van $15 miljoen genoteerd staat.

Wat verder opvalt, is dat Justin Sun recent 173 miljoen Tron tokens verkocht heeft. Waarom zou hij zijn eigen tokens verkopen? De kans op een aanzienlijke koersdaling was bijzonder groot, waardoor dit geen al te slimme stap van Sun lijkt te zijn geweest. Wel kunnen we nu stellen dat de koers zich opvallend stabiel heeft gehouden na deze verkoop.

Indrukwekkend aantal gebruikers

Eerder schreven wij een artikel over altcoins met het meest aantal actieve gebruikers. Op plek 1 in die ranglijst staat met een gigantische voorsprong Tron. Deze cryptocoin heeft dagelijks zo’n 2,5 miljoen actieve gebruikers. Dit geeft onder meer aan dat Sun door de jaren heen een grote community opgebouwd heeft.

Het zou zelfs kunnen dat dit aantal actieve gebruikers een positieve rol gaat spelen. Zo’n grote groep investeerders kan immers een positieve invloed op de Tron koers uitoefenen. Er staan daardoor wellicht mooie dingen te gebeuren bij Tron, maar daarvoor moet Sun wel de juiste beslissingen nemen. In zijn tweet geeft hij aan dat hij ook verder wil bouwen aan een ‘outstanding team’. Dat is hoe dan ook een goed voornemen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Bitfinex gaat investeerders van gefaald El Salvador hotelproject terugbetalen

Thanh Lanh Tran

MATIC bearish sentiment, is $0.40 de volgende stop?

Timo Bruinsma

Michaël van de Poppe geeft update over zijn altcoin portfolio

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu