Blockchain Stories
Zwitserse bank voegt ADA, SOL, XRP toe aan handelopties
Altcoin Nieuws Regulatie

Zwitserse bank voegt ADA, SOL, XRP toe aan handelopties

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

We zitten momenteel in een fase van crypto adoptie door traditionele financiële instellingen. 

Hierbij heeft PostFinance, een door de Zwitserse overheid beheerde bank, zijn crypto diensten uitgebreid. Volgens de laatste rapporten heeft PostFinance bewaarmogelijkheden toegevoegd voor meerdere altcoins, waaronder Cardano (Ticker: ADA), Ripple (Ticker: XRP), Avalanche (Ticker: AVAX), Solana (Ticker: SOL) en Polkadot (Ticker: DOT).

Uitbreiding van crypto diensten

Via hun officiële X (voorheen Twitter) pagina deelde PostFinance het nieuws en verklaarde: 

We bieden nu ook de Avalanche, Cardano, Polkadot, Ripple en Solana #cryptocurrencies aan voor handel en bewaring.

Bron: PostFianance

De recente stap van PostFinance is een enorme mijlpaal omdat het crypto gebruik binnen de traditionele financiële markten uitbreidt. Het initiatief dat vorig jaar begon na de adoptie van Bitcoin (Ticker: BTC) en Ethereum (Ticker: ETH) via Sygnum, breidt zich nu uit naar andere kleinere altcoins. 

Door partnerschappen met Sygnum kunnen handelaren BTC en ETH gebruiken binnen hun transacties. Met de recente toevoegingen is de pool nu groter, gezien het toegenomen gebruik van altcoins.

Speculaties over ETF’s

De traditionele financiële systemen en andere institutionele beleggers, zoals banken, gokken op mogelijke ETF goedkeuringen voor altcoins zoals AVAX en XRP. 

Met een ETF zou de traditionele financiële sector toegang hebben tot institutionele investeringen in deze altcoins.

XRP en AVAX ETF geruchten

Sinds de goedkeuring van BTC ETF’s eerder dit jaar en ETH vorige maand, hebben verschillende crypto belanghebbenden hun wens geuit om ETF’s voor andere altcoins aan te vragen. De goedkeuring van BTC zag zijn prijzen stijgen naar all time high, en ondanks de huidige crypto volatiliteit blijft het goed gepositioneerd om $100.000 te bereiken tegen het einde van het jaar.

Deze mogelijkheden hebben de behoefte gecreëerd voor andere altcoins om hun ETF’s goedgekeurd te krijgen. ETH werd vorige maand goedgekeurd terwijl een SOL ETF in het beoordelingsproces zit. 

image 12
Bron: X

Daarbij zijn er geruchten over XRP ETF’s. In een interview gedeeld op X door Altcoin Daily zei de president van XRP: 

Het zou veel zin hebben.

Bron: Altcoin Daily

Ook hebben de speculaties over AVAX ETF een markt buzz gecreëerd, waarbij verschillende analisten de mogelijke voordelen van een dergelijke goedkeuring delen. Volgens Jan Kimbo zou AVAX 100x gaan als een ETF wordt goedgekeurd. Hij deelde:

 $AVAX zal 100-500x doen, maar je zult me niet geloven totdat we er zijn en het zeggen.

Bron: Jan Kimbo

Vooruitzichten voor PostFinance

Daarom zou een mogelijke ETF goedkeuring de belangen van investeerders dienen en ervoor zorgen dat PostFinance een leider blijft in crypto adoptie. 

Door tegemoet te komen aan de belangen van investeerders door altcoins toe te voegen die aanzienlijke GitHub-bijdragen hebben, zoals AVAX, XRP, DOT, SOL en ADA, zorgt PostFinance ervoor dat het een leider blijft in cryptocurrency-adoptie.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Bitfinex gaat investeerders van gefaald El Salvador hotelproject terugbetalen

Thanh Lanh Tran

MATIC bearish sentiment, is $0.40 de volgende stop?

Timo Bruinsma

Michaël van de Poppe geeft update over zijn altcoin portfolio

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu