Blockchain Stories
Memecoins terug in de schijnwerpers: BONK, FLOKI en BRETT leiden de rally
Memecoin Nieuws

Memecoins terug in de schijnwerpers: BONK, FLOKI en BRETT leiden de rally

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Memecoins maken weer een comeback na een tijd van daling. In de afgelopen 24 uur hebben Bonk (BONK), Floki (FLOKI) en Brett (BRETT) aanzienlijke winsten geboekt, waardoor ze de memecoin rally leiden van deze hernieuwde bullish trend.

Stijgingen voor Bonk, Floki en Brett

De memecoin markt ziet er weer rooskleurig uit, met een marktkapitalisatie die momenteel op $51,7 miljard staat, volgens gegevens van CoinGecko. De handel in deze sector is ook flink toegenomen, met een volume van ongeveer $3,93 miljard.

Bonk (BONK), de eerste hond-geïnspireerde munt op het Solana netwerk, heeft een stijging van 11% doorgemaakt en wordt nu verhandeld voor $0,00002619. Met een handelsvolume van $510 miljoen en een marktkapitalisatie van $1.76 miljard, nadert BONK de crypto top 50.

De koersgrafiek van BONK laat zien dat het token een herstelpoging doet richting het prijsniveau van $0.00004. De relative strength index (RSI) staat op 53.7, wat wijst op een evenwicht tussen kopers en verkopers.

BONKUSDT 2024 07 02 16 22 04

Floki (FLOKI) doet het ook goed, met een stijging van 8% tot een prijs van $0,0001784. Ondanks deze stijging blijft FLOKI ver onder zijn all-time high van $0.0003449 en is het in de afgelopen 30 dagen met 28% gedaald. De RSI voor FLOKI is 45.4, wat aangeeft dat de bears nog steeds een sterke grip hebben op de markt.

Ook Brett (BRETT) heeft een positieve dag achter de rug, met een waardestijging van 2% tot $0.165. Het token heeft een marktkapitalisatie van $1.63 miljard, waarmee het de 57e grootste digitale activa is.

Solana tokens winnen terrein

Een opmerkelijke trend binnen de memecoin markt is de toenemende populariteit van Solana memecoins zoals BRETT, BONK en Book of Memes (BOME). Deze munten trekken steeds meer aandacht, zeker als je dit vergelijkt met bijvoorbeeld Dogecoin of Shiba Inu. De hernieuwde interesse in deze munten kan deels worden toegeschreven aan de positie van Solana als een snel en efficiënt blockchain netwerk, wat deze munten een voorsprong geeft in termen van transactiesnelheid en kosten.

Terwijl DOGE en SHIB nog steeds de grootste marktkapitalisatie hebben binnen de memecoin sector, tonen de recente prestaties van SOL tokens aan dat er nieuwe spelers komen die de markt kunnen opschudden. De vraag blijft of deze trend zich voortzet en of deze munten hun winsten kunnen behouden op lange termijn.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Bitfinex gaat investeerders van gefaald El Salvador hotelproject terugbetalen

Thanh Lanh Tran

MATIC bearish sentiment, is $0.40 de volgende stop?

Timo Bruinsma

Michaël van de Poppe geeft update over zijn altcoin portfolio

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu