Blockchain Stories
BNB prijs stijgt terwijl Binance miljarden transacties registreert
Altcoin Binance Binance Coin Crypto Exchange Nieuws Technische Analyse

BNB prijs stijgt terwijl Binance miljarden transacties registreert

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De Binance Chain sloot de eerste helft van het jaar af met indrukwekkende activiteit en registreerde een van de hoogste aantallen transacties onder blockchain netwerken. Ook zag de Total Value Locked (TVL) op de Binance Chain een beweging in dezelfde periode.

Binance leidt de transactie trend

Volgens de laatste gegevens van Coin 98 Analytics heeft Binance in de eerste helft van het jaar veel transacties geregistreerd. Het behaalde de positie van het tweede hoogste aantal transacties onder alle blockchain netwerken. Hoewel Solana de hoogste was, registreerde de Binance Chain bijna 6 miljard transacties in deze periode. 

Dit niveau van activiteit benadrukt het hoge gebruik van Binance en zijn dominantie. Indrukwekkend genoeg was het volume van transacties op de Binance Chain het gecombineerde totaal van de volgende vier chains in de ranglijst. 

Dit activiteitsniveau suggereert ook een sterke netwerkgezondheid en voortdurende groei in gebruikersbetrokkenheid, wat positieve indicatoren zijn voor het netwerk.

Binance ziet opmerkelijke groei in TVL

De analyse van de Total Value Locked (TVL) op Binance, gerapporteerd door DeFiLlama, toonde veel groei in de afgelopen maanden. Beginnend met een TVL van ongeveer $3,5 miljard aan het begin van het jaar, heeft de chain een gestage toename in waarde gezien. 

Op het moment van schrijven was de TVL meer dan $4,8 miljard. Hoewel het nog niet zijn recordhoogte heeft bereikt, markeerde deze groei een significante verbetering ten opzichte van het begin van het jaar. Het weerspiegelde ook een robuuste accumulatie van activa binnen zijn gedecentraliseerde financiële (DeFi) ecosysteem. 

image 6
Bron: DefiLlama

Daarnaast bleef de transactiesactiviteit op Binance consistent hoog. De gegevens toonden aan dat dagelijkse transacties gedurende de meeste maanden constant boven de 3 miljoen bleven. 

Op het moment van schrijven bereikten de cijfers meer dan 3,3 miljoen transacties. Deze trends in TVL en transactievolume suggereren dat de chain blijft aantrekken en significant kapitaal en gebruikersbetrokkenheid behoudt.

Verbeterde prijs maar dalende trend

De analyse van de Binance Coin (BNB) prijstrend op een dagelijkse tijdgrafiek onthulde een stijging in waarde sinds het begin van het jaar. Op het moment van schrijven handelde het rond $576,90, een lichte daling van slechts 0,05%.

De huidige prijs is bijna verdubbeld ten opzichte van de startprijs. Ondanks deze indrukwekkende prijsstijging suggereert de huidige marktanalyse dat BNB zich in een bear trend bevindt, zoals aangegeven door de Relative Strength Index (RSI)

image 7
Bron: TradingView

De RSI was onder de neutrale lijn van 50 op het moment van schrijven. Deze positionering geeft aan dat het algemene momentum bearish is, mogelijk door investeerders die winst nemen na de significante stijging of door bredere marktomstandigheden die het sentiment beïnvloeden.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

MATIC bearish sentiment, is $0.40 de volgende stop?

Timo Bruinsma

Michaël van de Poppe geeft update over zijn altcoin portfolio

Thanh Lanh Tran

Broker Knaken verlengt samenwerking Feyenoord met 3 jaar

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu