Blockchain Stories
Primeur: Amerikaans bedrijf accepteert Shiba Inu betalingen
Altcoin Memecoin Nieuws

Primeur: Amerikaans bedrijf accepteert Shiba Inu betalingen

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Een opvallende primeur uit het land van de grenzeloze mogelijkheden. Voor het eerst heeft een Amerikaans bedrijf aangekondigd om Shiba Inu betalingen te accepteren. Een grote stap voor het bedrijf Kronos Advanced Technologies die mogelijk voor een bullish sentiment rondom Shiba Inu kan zorgen.

Waarom specifiek Shiba Inu?

Het bedrijf Kronos Advanced Technologies lijkt een bewuste keuze voor Shiba Inu te maken. Want, er zijn immers ook honderden andere altcoins waar men voor had kunnen kiezen. De keuze lijkt echter verband te houden met de populariteit van Shiba Inu. Deze altcoin heeft veel media aandacht in de afgelopen jaren gekregen en is uitgegroeid tot één van de bekendste altcoins.

Het bedrijf heeft overigens zelf ook uitleg gegeven voor de SEC aanvraag:

We zijn blij dat we het eerste beursgenoteerde bedrijf zijn dat SHIB accepteert als betaalmiddel voor onze luchtzuiveringsproducten. Het wijdverbreide bezit en de populariteit van SHIB onder liefhebbers van cryptocurrency zijn voor ons reden om SHIB te accepteren.

Groei van alternatieve betalingsopties

De gemiddelde consument is door de jaren heen steeds kritischer geworden. Kijk maar eens naar de vele betalingsmogelijkheden die in een gemiddelde webshop beschikbaar zijn. Met de komst van Shiba Inu als nieuwe betalingsmogelijkheid is hier wederom een mogelijkheid aan toegevoegd.

Met deze toevoeging speelt Kronos in ieder geval perfect op de ontwikkelingen. Het ligt immers in de lijn der verwachtingen dat crypto een steeds grotere rol in de economische wereld gaat spelen. Daarvoor is massale adoptie wel een vereiste. Met deze stap lijkt Kronos daar op hun eigen manier een flinke boost aan te geven.

Unieke korting

Voor Kronos is het toevoegen van deze betalingsoptie een grote en mooie stap. Dat blijkt in ieder geval uit de kortingscode waar klanten tijdelijk gebruik van kunnen maken. Als een klant de kortingscode in de tweet gebruikt, krijgt men 10% korting op de totale bestelling. Dit is toch wel een bijzonder slimme manier om nog meer aandacht voor deze nieuwe betalingsmogelijkheid te creëren.

De toekomst van crypto als betalingsoptie

Kronos is dus het eerste Amerikaanse bedrijf dat betalingen in Shiba Inu accepteert. Gaat dit leiden voor een stortvloed aan bedrijven die dit voorbeeld volgen? Daar lijkt toch enige twijfel over te bestaan. Zo is er nog steeds bij vrij weinig bedrijven de mogelijkheid om met Bitcoin te betalen. Die coin is veel stabieler dan Shiba Inu, waardoor een bedrijf eerder voor BTC dan voor SHIB zou kiezen.

Sowieso zijn weinig bedrijven nog happig om crypto als betalingsoptie toe te voegen. Dit heeft wellicht met de koersschommelingen te maken. De afgelopen weken hebben wederom duidelijk laten zien dat de cryptomarkt behoorlijk volatiel is. Voor een bedrijf is dit absoluut niet wenselijk, aangezien dit de continuïteit van het bedrijf in gevaar kan brengen. Veel bedrijven geven daarom simpelweg de voorkeur aan betalingen in fiatgeld.

Het is dus afwachten wat deze stap van Kronos Advanced Technologies met zich mee gaat brengen. Het is in ieder geval mooi om te zien dat zo’n bedrijf de pioniersrol op zich durft te nemen.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Bitfinex gaat investeerders van gefaald El Salvador hotelproject terugbetalen

Thanh Lanh Tran

MATIC bearish sentiment, is $0.40 de volgende stop?

Timo Bruinsma

Michaël van de Poppe geeft update over zijn altcoin portfolio

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu