Blockchain Stories
AVAX bearish sentiment kan controle krijgen boven de $30
Altcoin Nieuws

AVAX bearish sentiment kan controle krijgen boven de $30

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Avalanche (ticker: AVAX) kan een ETF krijgen als de huidige aanvraag van Solana (ticker: SOL) wordt goedgekeurd. Een recent rapport merkte op dat regelgevende instanties meer openheid tonen voor spot ETF’s voor cryptocurrencies die aan bepaalde criteria voldoen.

Bullish prijsactie op korte termijn

De prijsontwikkelingen van AVAX waren de afgelopen week op korte termijn bullish, maar op de lange termijn bleef het sentiment bearish. Traders kunnen de grote weerstandszones gebruiken om hun AVAX handelsplannen op te stellen. Hierbij is het verstandig om te kijken wat verschillende analisten doen. We zullen op onze blog regelmatig updates verstrekken over AVAX.

Momentum in het voordeel van het bullish sentiment

De RSI op de dagelijkse grafiek was boven de neutrale 50, wat aangeeft dat het momentum aan het veranderen is. Dit zou een vroeg teken van herstel kunnen zijn, maar de prijs bleef bearish. 

image 5
Bron: TradingView

Het dichtstbijzijnde lagere hoogtepunt ligt op $34. Een beweging boven dit niveau zou een bullish trendverandering zijn. Om die prijsstijging te ondersteunen, moet de OBV hoger gaan. Op het moment van schrijven bleef deze in een dalende trend.

Het koopvolume was nog niet groot genoeg, en daarom blijft de bias op de dagelijkse tijdsframe bearish. De Fibonacci retracement niveaus (lichtgeel) toonden aan dat een bearish ommekeer wordt verwacht op de $34,7 en $38.

Korte termijn AVAX sentiment was bullish

Hoewel de trend op de lange termijn een bearish sentiment had, profiteerden traders op lagere tijdsbestekken van de recente prijsstijging. De Open Interest steeg van $140 miljoen naar $181 miljoen op het moment van schrijven. 

image 5
Bron: TradingView

Aan de andere kant bleef de spot CVD consolideren. Samen duidt dit op speculatieve interesse, maar een gebrek aan vraag, waardoor het waarschijnlijker is dat de dalende trend op de lange termijn nog steeds krachtig is.

Traders kunnen verwachten dat het bearish sentiment de controle grijpt boven de $30, maar een beweging voorbij $34 en $38 zou de bearish trend kunnen omkeren. Het is dus even wachten om te zien wat er gaat gebeuren.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Shiba Inu blijft maar dalen, wat is er toch aan de hand?

Scott

Whales slaan $30 miljoen aan Chainlink in: Wat betekent dit voor de markt?

Thanh Lanh Tran

Solana memecoins presteren onverwacht ongekend goed

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu