Blockchain Stories
Binnenkort 100% van de TON holders winstgevend?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Binnenkort 100% van de TON holders winstgevend?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Volgens IntoTheBlock heeft slechts 1% van de Toncoin (ticker: TON) holders verlies. Uit deze gegevens blijkt dat 90% winstgevend is, terwijl de rest op het break evenpunt zit. 

Het grote aantal holders buiten verlies kan worden gekoppeld aan de prijs van TON. Op het moment van schrijven was de waarde van TON $7,53. Daarvoor had de altcoin een piek bereikt van $8,20.

TON accumulatie blijft doorgaan

Als we on chain data analyseren, zien we dat het mogelijk is dat binnenkort 100% van de TON holders winstgevend zal zijn. Dit blijkt uit de indicaties van de Holdings Distribution. 

Deze indicator verdeelt het eigendom van een asset in groepen en geeft aan of een specifieke groep aan het kopen of verkopen is, of dat meer marktdeelnemers een token adopteren.

Op het moment van schrijven merkten we dat het aantal wallets in de groep van 1 TON tot 10 miljoen TON aan het toenemen is. Een toename suggereert vertrouwen in het potentieel van een token. 

image 256
Bron: IntoTheBlock

Bovendien impliceert het meer tractie op het Toncoin netwerk en een verhoogde vraag naar de cryptocurrency. Als dit doorgaat in de komende week, zou TON kunnen voortbouwen op zijn 8% zeven daagse stijging, en een sprong boven de $8 zou dan realistisch kunnen zijn.

Sterke support bij $7,48

Een andere indicator die deze voorspelling ondersteunt, is de GIOM (Global In/Out of Money). Dit is een metric die kijkt naar wallets die volume kopen tegen een bepaalde prijsklasse terwijl het fungeert als support en weerstand. 

Hoe hoger het aantal wallets op een bepaald punt, hoe meer support of weerstand het kan bieden.

Op het moment van schrijven observeerden we dat 260 wallets 117.000 TON accumuleerden tussen $8,07 en $8,17. Daarbij hebben ongeveer 1.300 wallets 476.000 tokens gekocht tussen $7,20 en $7,50. De toename in het aantal grote wallets suggereert sterke support voor TON. 

image 257
Bron: IntoTheBlock

Als de vraag toeneemt, zou het doorbreken van de $8,17 niet erg uitdagend zijn. Als dit gebeurt, zou de prijs van Toncoin $8,30 opnieuw kunnen testen, waardoor 100% van de holders winstgevend zou zijn.

Open Interest (OI) als mogelijke belemmering

Ondertussen is de Open Interest (OI) een indicator die een struikelblok voor deze voorspelling zou kunnen zijn. OI meet de waarde van openstaande contracten op de markt. 

image 258
Bron: Santiment

Als het toeneemt, betekent dit dat handelaren nieuw geld in de markt brengen. Een daling van de OI geeft aan dat handelaren posities verlaten en liquiditeit uit de markt halen.

Op het moment van schrijven was de OI van Toncoin gedaald van $96 miljoen naar $93 miljoen. Voor de prijs betekent dit een verzwakking van de stijgende trend. 

Als de OI was gestegen vanaf zijn vorige piek, zou TON naar $8 bijna zeker zijn geweest. Zoals de zaken er nu voorstaan, kan het enige tijd duren voordat meer holders de winstzone bereiken.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Analist weegt kansen op goedkeuring Solana ETP door SEC af

Marijn van Leeuwen

Metaplanet doet weer een nieuwe investering in Bitcoin

Scott

Bitcoin komt weer boven de $63.000 uit door 3 redenen

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu