Blockchain Stories
WIF doorbreekt belangrijke weerstand, wat volgt?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

WIF doorbreekt belangrijke weerstand, wat volgt?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Dogwifhat (ticker: WIF) is sinds 29 mei met meer dan 63% gedaald. Op het moment van schrijven bevindt de WIF koers zich rond een cruciaal ondersteuningsniveau van $2, na een stijging van 34% sinds het bereiken van zijn laagste punt ooit. 

Dit suggereert een mogelijke trendomkeer. Dit prijsniveau is een slagveld geworden voor het bullish en bearish sentiment, waarbij de uitkomst waarschijnlijk de korte termijn prijsrichting zal bepalen.

Doorbraak boven dalende trendlijn

Het bullish momentum van deze significante stijging heeft de WIF prijs boven de dalende trendlijn geduwd, die sinds 29 mei als weerstandsniveau fungeerde. Dit kan een verschuiving in het marktsentiment signaleren en mogelijk meer kopers aantrekken. 

image 238
Bron: TradingView

Op het moment van schrijven is de WIF koers $2,05, een stijging van 0,61% in de afgelopen 24 uur. De marktkapitalisatie is in de afgelopen 24 uur met 0,60% gestegen tot $2,046 miljard.

De stochastische RSI geeft een neutrale zone aan terwijl deze een overbought zone nadert. De MACD indicator toont een neutraal signaal. Dit suggereert dat de markt zich in een afwachtende situatie bevindt.

Volumes stijgen terwijl whales zich roeren

Volgens gegevens van Santiment is de recente prijsstijging vergezeld van een piek in handelsvolume. Deze toegenomen activiteit suggereert een groeiende interesse van investeerders, wat mogelijk verdere winsten kan aanwakkeren. 

image 239
Bron: Santiment

Daarnaast is het percentage van de totale stable coin voorraad in handen van whales met 53% gestegen. Dit wijst op een toename van het aantal grote holders die de markt in de gaten houden voor potentiële instapmomenten. Dit kan de markt en de prijsrichting beïnvloeden.

Het bullish vs bearish sentiment

Onze analyse van de long- en short ratio gegevens op Coinglass toonde gemengde gevoelens onder handelaren. De fluctuerende ratio geeft aan dat de markt geen duidelijke richting heeft, met afwisselend bullish en bearish sentiment. 

image 239
Bron: Coinglass

Als de WIF prijs boven het ondersteuningsniveau van $2 blijft en zijn positieve momentum behoudt, zal WIF waarschijnlijk verder stijgen. Als de ondersteuning faalt, kan WIF meer verkoopdruk ervaren, wat resulteert in verdere dalingen.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

XRP mogelijk een uitbraak naar $5 door overwinning tegen SEC

Timo Bruinsma

AVAX bearish sentiment kan controle krijgen boven de $30

Timo Bruinsma

Crypto markt gaat binnenkort los: $10 biljoen marktwaarde!

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu