Blockchain Stories
Tron dagelijkse actieve gebruikers bereikt 2,5 miljoen
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Tron dagelijkse actieve gebruikers bereikt 2,5 miljoen

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Tron (Ticker: TRX) heeft in de afgelopen maanden opmerkelijke prestaties geleverd, aangezien het verschillende mijlpalen heeft bereikt. 

De blockchain verhoogde zijn netwerkactiviteit aanzienlijk en presteerde ook goed op het gebied van prijs, aangezien het een van de weinige cryptovaluta was die afgelopen week steeg.

Stijging van de netwerkactiviteit

IntoTheBlock plaatste onlangs een tweet waarin een interessante ontwikkeling met betrekking tot Tron werd belicht. Volgens de tweet is sinds het begin van het jaar het aantal actieve Tron wallets gestaag toegenomen, met een dagelijks gemiddelde van 2,5 miljoen. 

Deze toename overtreft het aantal actieve gebruikers van top layer 1 blockchains, wat de enorme adoptie en het gebruik van Tron weergeeft.

Omdat deze cijfers zo goed leken, controleerden we de gegevens van Artemis om dieper in te gaan op de netwerkactiviteit van TRX. Volgens onze analyse zijn de dagelijkse actieve wallets van TRX in de afgelopen maand gegroeid. Dankzij deze groei volgden ook de dagelijkse transacties van de blockchain een vergelijkbare stijgende trend.

image 237 1
Bron: Artemis

Waarde en DeFi prestaties

Naast deze positieve ontwikkelingen zagen ook de vastgelegde waarde, vergoedingen en inkomsten van TRX er afgelopen maand positief uit. De prestaties van TRX in de DeFi sector namen echter af in de afgelopen zeven dagen. Dit was duidelijk zichtbaar door de aanzienlijke daling van de Total Value Locked (TVL).

TRX blijft stijgen op de dagelijkse grafiek

Ondanks deze fluctuaties werd TRX een van de weinige cryptovaluta’s in de top 20 die erin slaagde om te stijgen op de dagelijkse grafiek. Volgens onze TRX koers steeg de prijs van TRX met 4,05% in de afgelopen zeven dagen. 

Op het moment van schrijven was de TRX koers $0,1220 met een marktkapitalisatie van $10,65 miljard, waarmee het de 11e grootste cryptocurrency is.

Technische indicatoren en toekomstverwachtingen

Het goede nieuws was dat de long/short ratio van TRX steeg. Wanneer deze maatstaf stijgt, betekent dit dat het bullish sentiment rond een token dominant is in de markt. Een paar van de technische indicatoren zagen er ook behoorlijk bullish uit voor het token. 

image 237 2
Bron: Coinglass

De MACD toonde bijvoorbeeld een duidelijk bullish voordeel in de markt. De Chaikin Money Flow (CMF) registreerde een scherpe stijging, wat duidt op een aanhoudende prijsstijging. De prijs van Tron had de bovenlimiet van de Bollinger Bands bereikt. Wanneer de prijs de bovenlimiet van de indicator raakt, wijst dit vaak op een mogelijke correctie.

image 237 3
Bron: TradingView

Als er in de komende dagen een prijsdaling plaatsvindt, zou de prijs van TRX kunnen dalen tot $0,115, aangezien de liquidatie op dat niveau sterk zou stijgen. Als de bulls de markt blijven beheersen, zouden investeerders binnenkort kunnen zien dat TRX $0,13 bereikt.

image 237
Bron: HyBlock Capital

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Arkham onthult het vermogen van Vitalik Buterin

Thanh Lanh Tran

Kaspa (KAS) stijgt 20% en lancering KRC20 ecosystem

Thanh Lanh Tran

Invloed van Spot ETF’s op de Bitcoin markt

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu