Blockchain Stories
BONK prijsvoorspelling: Wat te verwachten
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

BONK prijsvoorspelling: Wat te verwachten

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De prijs van Bonk (ticker: BONK), een van de top memecoins op Solana (ticker: SOL), is de afgelopen zeven dagen met 14% gestegen. Op het moment van schrijven werd BONK verhandeld voor $0,000023. 

Enkele weken geleden zakte de waarde van de token onder de $0,000020 ondersteuning, waardoor sommige marktdeelnemers de BONK prijsvoorspelling op bearish doelen zetten.

Volume en prijsrichting

Het is belangrijk op te merken dat een stijging in volume geen vereiste is voor een prijsstijging. Als volume en prijs beide stijgen, kan de waarde blijven toenemen. Maar als de prijs daalt en het volume afneemt, kan de dalende trend werkelijkheid worden.

Volatiliteit en sociale dominantie

Om de BONK prijsvoorspelling te kunnen doen, keken we naar de volatiliteit. Voor memecoins is volatiliteit vaak een kenmerk, omdat de prijzen snel kunnen stijgen of dalen. 

Volgens gegevens van Santiment sprong de eendaagse volatiliteit van BONK naar bijzondere hoogten op 27 juni. Hoewel de waarde op het moment van schrijven was gedaald, toont dit aan dat snelle korte termijn bewegingen mogelijk zijn.

image 246 1
Bron: Santiment

Als de koopdruk toeneemt, zou BONK kunnen herstellen en opnieuw $0,000025 kunnen bereiken. Maar als holders van de token besluiten winst te nemen na de recente stijging, kan de waarde dalen naar $0,000022. Naast volatiliteit steeg ook de sociale dominantie. 

Deze metriek is cruciaal voor de BONK prijsvoorspelling omdat het inzicht geeft in de mate van discussie over een project. Historische gegevens tonen aan dat stijgende sociale dominantie hogere prijzen kan voorspellen. Maar wanneer het te hoog wordt, betekent dit dat FOMO (Fear Of Missing Out) is ingetreden.

BONK herstel is op komst

FOMO, oftewel Fear Of Missing Out, beschrijft een instroom van kooporders wanneer de prijs van een token sterk is gestegen. Vaak maken degenen die later instappen minimale winst of verliezen, omdat de prijzen kort daarna kunnen corrigeren. 

Op het moment van schrijven was BONK’s sociale dominantie gestegen naar 0,034%. Als deze waarde blijft stijgen, kan de vraag naar BONK toenemen. Als dit gebeurt, kan BONK herstellen van de recente daling. Echter, deze prijsvoorspelling betekent niet dat de memecoin zijn all time high in juli zal overtreffen. Hiervoor moet de koopdruk vergelijkbaar zijn met die in maart.

image 246
Bron: Santiment

Technische analyse en verwachtingen

Vanuit een technisch perspectief bekeken we de 4-uurs grafiek, die aangaf dat BONK eerst zou kunnen dalen. Dit was duidelijk zichtbaar in de Relative Strength Index (RSI). De RSI meet het momentum van een cryptocurrency, die bullish (lijn omhoog) of bearish (lijn omlaag) kan zijn. Op het moment van schrijven daalde de RSI op de BONK/USD grafiek, wat aangeeft dat het koop momentum niet langer sterk was. Als zodanig kan de prijsvoorspelling een daling naar $0,000021 zijn.

image 247
Bron: TradingView

De Fibonacci Retracement indicator, die weerstand- en support niveaus aangeeft, gaf inzichten in de voorspelling. Uit onze analyse bleek dat als BONK niet onder het 50.00-middenpunt van de RSI daalt, een herstel naar $0,000030 in juli mogelijk is.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

XRP mogelijk een uitbraak naar $5 door overwinning tegen SEC

Timo Bruinsma

AVAX bearish sentiment kan controle krijgen boven de $30

Timo Bruinsma

Crypto markt gaat binnenkort los: $10 biljoen marktwaarde!

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu