Blockchain Stories
Binance breidt zijn aanwezigheid in het Midden Oosten uit
Binance Crypto Exchange Nieuws

Binance breidt zijn aanwezigheid in het Midden Oosten uit

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In een stap naar regionale naleving kondigde cryptocurrency exchange Binance (ticker: BNB) aan dat haar dochteronderneming in Dubai, Binance FZE, op 26 juni een VASP licentie heeft gekregen van de regelgevende autoriteit van Dubai, VARA.

Grote stappen van Binance

Cryptocurrency exchange Binance lanceerde een entiteit, Binance FZE, in Dubai. Deze entiteit is gelicentieerd door de Dubai Virtual Assets Regulatory Authority (VARA) om virtuele activa diensten te verlenen. 

Deze stap komt nadat Binance eerder dit jaar haar aanvraag voor een licentie in Abu Dhabi had ingetrokken. Ondanks dit blijft Binance optimistisch over de toekomst van cryptocurrency in de regio. 

Binance vestigde zijn aanwezigheid in Dubai in 2023 en verkreeg een MVP-licentie van VARA. Deze licentie stelt hen in staat om institutionele beleggers en gekwalificeerde retailbeleggers te bedienen.

De verhuizing naar Dubai weerspiegelt een trend binnen de crypto industrie, waarbij andere exchanges zoals Crypto.com, Bybit en OKX ook vergelijkbare licenties van VARA hebben verkregen. 

Binance staat op het punt een belangrijke mijlpaal in het aantal gebruikers te bereiken. Met momenteel 188 miljoen gebruikers op het platform, nadert de cryptocurrency exchange de 200 miljoen. Dit overtreft zijn dichtstbijzijnde concurrent, die 108 miljoen gebruikers heeft (Coinbase).

Toekomstige groei

Sinds zijn aantreden in november is Binance’s nieuwe CEO, Richard Teng, optimistisch over verdere groei. Hij verwacht binnenkort wereldwijd meer dan 200 miljoen gebruikers te bereiken. Teng schrijft deze recente stijging toe aan verschillende factoren. 

Een belangrijke drijfveer is de toegenomen institutionele adoptie, met meer instellingen die crypto betreden met hun investeringen. Bovendien creëren duidelijke regelgevende kaders en goedkeuringen van digitale activa producten in verschillende rechtsgebieden een meer gastvrije omgeving voor nieuwe investeerders. Deze diverse reeks factoren trekt nieuwe investeerders naar het platform, wat de groei van Binance’s gebruikersbestand stimuleert.

Wat is de volgende stap?

Ondanks de vooruitgang die door de exchange is geboekt, ging de prijs van BNB licht stijgen. Op het moment van schrijven was de BNB koers $578,70 en was de prijs met 1,90% gestegen in de afgelopen 24 uur. 

image 237
Bron: Santiment

Het sociale volume voor BNB daalde, wat wijst op een afnemende populariteit op sociale mediaplatforms. Bovendien was het gewogen sentiment rond de token gedaald, wat duidt op een toename van negatief sentiment rond BNB.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Arkham onthult het vermogen van Vitalik Buterin

Thanh Lanh Tran

Kaspa (KAS) stijgt 20% en lancering KRC20 ecosystem

Thanh Lanh Tran

Invloed van Spot ETF’s op de Bitcoin markt

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu