Blockchain Stories
ByBit is nu de op één na grootste crypto exchange ter wereld
Bybit Crypto Exchange Nieuws

ByBit is nu de op één na grootste crypto exchange ter wereld

Al geruime tijd is Binance de grootste crypto exchange ter wereld. Zowel qua aantal klanten (200 miljoen) als qua handelsvolume is dit verreweg de grootste crypto exchange ter wereld. Op plek 2 in deze ranglijst is het wel eens stuivertje schuiven. Zo stond lange tijd Coinbase op plek 2, maar die plek is inmiddels door ByBit ingenomen.

Deze exchange heeft Coinbase ingehaald en wil nu ongetwijfeld ook de kloof met Binance dichten.

Hoe wordt deze lijst gemeten?

Voor het samenstellen van deze lijst wordt puur naar het handelsvolume gekeken. Veelal gaat een hoger handelsvolume gepaard met meer klanten. Hier is in ieder geval wel sprake van bij ByBit. Deze crypto exchange is nu qua handelsvolume Coinbase voorbijgegaan en hoeft dus alleen Binance nog voor zich te dulden.

Over ByBit

De crypto exchange ByBit zag in 2018 het levenslicht. Het platform werd opgericht door Ben Zhou. Een ervaren ondernemer die veel ervaring heeft in de financiële sector. Met zijn eigen crypto exchange hoopte Zhou een bijdrage aan de toekomst van het financiële stelsel te leveren. Gezien het feit dat ByBit nu de op één na grootste exchange ter wereld is, is Zhou goed geslaagd in dat doel.

Van origine was ByBit overigens niet zomaar een crypto exchange. Het was een exchange waarbij de focus op derivaten en hefboomwerkingen lag. Men trok daardoor in eerste instantie vooral ervaren handelaren aan. In de afgelopen jaren heeft het platform echter de focus deels verlegd. Hierdoor is ByBit ook voor de minder ervaren crypto handelaar erg interessant geworden.

Ook in Nederland is Bybit actief als Bybit powered by SATOS via Bybitnederland.nl. Door een actieve samenwerking met SATOS kan Bybit hier haar (gelimiteerde) diensten aanbieden. SATOS beheert alle wallets en voert alle transacties uit en op Bybit kan gehandeld worden. En binnenkort wordt de Bybit Card weer in Nederland geïntroduceerd.

Redenen van de forse groei

Met name in de afgelopen jaren heeft ByBit een flinke inhaalslag gemaakt (dit jaar behaalde Bybit nog de 30 miljoen gebruikers). Lange tijd was Coinbase niet in te halen, maar ByBit heeft de juiste stappen gezet. Eén van de belangrijkste redenen daarvoor is de innovatie. ByBit is veel meer aan het innoveren dan Coinbase, waardoor ByBit zich beter aan kon passen aan de behoeften van de markt. Deze behoeften zijn zeker in de afgelopen tijd wederom veranderd.

Ondertussen heeft ByBit de zaakjes ook prima op orde. Er zijn weinig cowboyverhalen over deze exchange, de klantenservice functioneert prima en het platform is bijzonder robuust gebouwd. Dit uit zich onder meer in een perfecte snelheid en een zeer lage downtime. Voor werkelijk waar elke investeerder is het hierdoor fijn handelen via het platform van ByBit.

Wat heeft de toekomst ByBit te bieden?

De toekomst voor ByBit ziet er rooskleurig uit. Dit komt onder meer door de innovatie, maar ook door de massale adoptie van crypto. De echt massale adoptie is nog uitgebleven, dus daar is het eigenlijk op wachten. Als ook die adoptie aan de orde komt, gaat ByBit ongetwijfeld nog veel meer klanten aantrekken.

Daarvoor moet wel nog het een en ander gebeuren. Zo moet crypto eigenlijk beter/meer toepasbaar worden in de maatschappij. Ook is het wenselijk dat de verschillende koersen weer omhoog gaan. Juist tijdens een crypto rally treden veel nieuwe investeerders tot de markt toe.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Shiba Inu blijft maar dalen, wat is er toch aan de hand?

Scott

Whales slaan $30 miljoen aan Chainlink in: Wat betekent dit voor de markt?

Thanh Lanh Tran

Solana memecoins presteren onverwacht ongekend goed

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu