Blockchain Stories
Bitcoin mining bedrijf verhuist naar Kaspa: KAS stijgt 10%
Altcoin Mining Nieuws Technische Analyse

Bitcoin mining bedrijf verhuist naar Kaspa: KAS stijgt 10%

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De crypto markt heeft de afgelopen 30 dagen een daling ervaren. Kaspa (Ticker: KAS) is echter niet gedaald en heeft een stijgende trend voortgezet. 

Op het moment van schrijven was de KAS koers $9,32, een stijging van 9,32% in 24 uur. In de afgelopen zeven dagen steeg KAS met 16,67%. Volgens onze gegevens heeft KAS een marktkapitalisatie van $4,216 miljard, een stijging van 9,23% in 24 uur.

Factoren achter de stijging van KAS

Opvallend is dat de aanhoudende groei van KAS, terwijl andere altcoins een daling ervaren, de aandacht van de crypto community heeft getrokken. Een belangrijke factor achter de recente stijging van KAS is de aankondiging door het grootste crypto mining bedrijf, Marathon. 

Op hun officiële X (voorheen Twitter) pagina deelden ze hun huidige investering in Kaspa, waarbij ze verklaarden:

Vandaag kondigen we aan dat we actief Kaspa aan het minen zijn. Diversificatie is essentieel geweest voor onze investeringen in energie oplossingen en technologische innovaties, en blijft cruciaal in onze digitale activa rekenactiviteiten.

Bron: Kaspa op X

Belang van deze aankondiging

De aankondiging van Marathon is van groot belang omdat het bedrijf sinds 2010 alleen BTC heeft gemined. Met deze aankondiging wordt KAS de enige PoW munt die BTC mined. 

Na de aankondiging van Marathon kondigde Michael Saylor, de wereldberoemde crypto investeerder, aan dat hij KAS kocht. In een tweet op X (voorheen Twitter) zei hij:

Neem een hap.

Bron: Michael Sylor

Saylor’s aankondiging heeft KAS investeerders optimistisch gemaakt, met Cr7ptopreneur die het volgende zei:

Het enige dat meer bullish is dan @MarathonDH die aankondigt dat ze $KAS aan het minen zijn, is als @saylor zelf naar buiten kwam en iedereen vertelde dat hij #KASPA koopt – oh wacht, ik denk dat hij dat net deed??

Bron: Cr7ptopreneur

Wat de metrics van Kaspa aangeven

Naar aanleiding van onze analyse zien we dat KAS een goede positie heeft om verder te stijgen op de dagelijkse grafiek. Op het moment van schrijven heeft KAS een RSI van 65, wat wijst op een stijgende beweging.

image 230
Bron: TradingView

Dit geeft aan dat de prijzen stijgen en dat de trend waarschijnlijk zal voortzetten, aangezien er nog ruimte is voordat het overbought gebied wordt bereikt. Ook de SMA laat een bullish momentum zien na onder de prijzen te zijn gedaald op 21 juni.

image 230
Bron: TradingView

Toegenomen open interest en verminderde liquidatie

Onze analyse van Coinglass toont aan dat Kaspa de afgelopen zeven dagen een stijgende open interest heeft ervaren. In de afgelopen week is deze gestegen van $40 miljoen naar $57 miljoen. 

image 231
Bron: Coinglass

De stijgende open interest impliceert dat handelaren nieuwe posities openen zonder de bestaande posities te sluiten. 

Ook heeft Kaspa in de afgelopen zeven dagen een dalende liquidatie ervaren voor zowel korte als lange posities. In de afgelopen 24 uur heeft het $58k liquidatie voor lange posities en $44k voor korte posities ervaren.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Shiba Inu blijft maar dalen, wat is er toch aan de hand?

Scott

Whales slaan $30 miljoen aan Chainlink in: Wat betekent dit voor de markt?

Thanh Lanh Tran

Solana memecoins presteren onverwacht ongekend goed

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu