Blockchain Stories
Toncoin stijgt terwijl Pantera miljoenen investeert
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Toncoin stijgt terwijl Pantera miljoenen investeert

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In de afgelopen zeven dagen heeft de crypto markt een daling ervaren. Vooral altcoins zijn zwaar getroffen na een daling van Bitcoin met meer dan 5% naar $61k. 

Toncoin (Ticker: TON) heeft echter standgehouden onder deze marktdruk. In de afgelopen zeven dagen is de TON koers met 9,21% gestegen, een mooie stijgende trend tegen de marktomstandigheden in.

Om welke reden stijgt TON nu zo hard?

Meerdere factoren hebben de prijs van Toncoin de afgelopen zeven dagen opgedreven. Ten eerste heeft de investering van Pantera Capital in Ton een cruciale rol gespeeld bij het vergroten van de marktactiviteiten. 

Volgens een post op X (voorheen Twitter) van Dan Morehead, oprichter en Managing Partner van Pantera Capital:

Pantera heeft onlangs de grootste investering in zijn geschiedenis gedaan in #TON.

Bron: Dan Morehead

Hij legde uit:

Wij geloven dat TON crypto naar de massa kan brengen omdat het uitgebreid wordt gebruikt binnen het Telegram-netwerk.

Bron: Dan Morehead

De investering van Pantera Capital heeft gezorgd voor een enorme kapitaal instroom in TON, wat bijdraagt aan de aanhoudende groei. Bovendien heeft de recente integratie door Binance een belangrijke rol gespeeld. Volgens berichten heeft Binance de volledige integratie van USDT binnen het TON netwerk aangekondigd. 

Deze integratie is cruciaal omdat het een aanzienlijke kans creëert voor meer bereik en verhoogde bruikbaarheid.

Wat zeggen de technische indicatoren van TON?

Onze analyse geeft aan dat TON een stijgende trend ervaart. De SMA ligt onder de prijzen op de dagelijkse grafiek rond $7,30, terwijl de prijzen op $7,47 staan. Een SMA onder de prijzen op dagelijkse grafieken impliceert een voortgezette stijgende beweging en een aanhoudende trend.

image 220
Bron: TradingView

Op het moment van schrijven rapporteerde TON een RSI van 55 na een stijging van 49. Deze RSI geeft aan dat TON een stijgende beweging ervaart en waarschijnlijker op korte termijn winsten zal zien dan verliezen.

image 221
Bron: TradingView

Verder blijkt uit onze analyse van Santiment dat er een verhoogde accumulatie is door whales. Volgens Santiment steeg de totale voorraad in handen van whales van $52 miljoen naar $54 miljoen in de afgelopen zeven dagen. Deze stijging toont vertrouwen in de altcoin, aangezien whales hopen op winst in de toekomst.

Daarnaast toont de analyse van Santiment een vermindering van de uitstroom van beurzen, van een hoogtepunt van 149k naar 4k. De verminderde uitstroom van beurzen duidt op lagere verkoopdruk, waardoor houders activa op beurzen houden en anticiperen op korte termijn handelsmogelijkheden.

De volgende stap voor Toncoin

Op het moment van schrijven wordt TON verhandeld op $7,47 en ondervindt het weerstand rond $7,75. Als TON dit weerstandsniveau doorbreekt, zullen de prijzen naar het volgende niveau rond $8,20 bewegen.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Shiba Inu, ondergewaardeerd of juist niet?

Timo Bruinsma

Ethereum ETF lancering uitgesteld door de SEC

Thanh Lanh Tran

ChatGPT doet een XRP prijsvoorspelling voor juli 2024

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu