Blockchain Stories
POPCAT koers stijgt met 16,9%, lees hier waarom
Altcoin Memecoin Nieuws

POPCAT koers stijgt met 16,9%, lees hier waarom

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De memecoin Popcat (POPCAT) maakt al een aantal dagen een indrukwekkende stijging door, in de afgelopen 24 uur zag POPCAT een prijsstijging van 16,9% en staat de koers nu op $0,4703. Deze recente toename past in een bredere trend van sterke groei van memecoins over de afgelopen periode.

Indrukwekkende prijsbewegingen

De afgelopen uur steeg de prijs met 0,4%, over de laatste 24 uur met 16,6%, en de afgelopen zeven dagen zelfs met 82,6%. Over een periode van veertien dagen steeg de prijs met 42,2%, terwijl er over de afgelopen dertig dagen nauwlijks verandering is geweest.

Popcat bereikte zijn hoogste waarde ooit op 4 mei 2024, met een piekprijs van $0,7169. Deze prijs ligt nu 34,8% hoger dan de huidige waarde.

Een van de redenen van de recente stijging is de listing op het Crypto.com platform. POPCAT is zowel aan de exchange als aan de Crypto.com App toegevoegd. Dit betekent dat het makkelijker wordt om in de munt te investeren.

De munt is nu beschikbaar op de Crypto.com-app, waar je eenvoudig POPCAT kunt kopen met verschillende fiatvaluta’s zoals USD, EUR, en GBP. Het token was hiervoor al verkrijgbaar bij Bybit en MEXC. De echt grote crypto exchanges zoals Binance en Coinbase lijken hierdoor een stap dichterbij.

Een ander belangrijk aspect achter de stijging is de sterke community achter het token. Crypto analist RookieXBT, met bijna een half miljoen volgers, is duidelijk een groot fan van POPCAT.

De opkomst van Popcat

Popcat ontstond eind 2023 als een memecoin op de Solana blockchain, geïnspireerd door de virale “popcat” meme. Hoewel de munt weinig praktische toepassing heeft, heeft het een enorme aantrekkingskracht gekregen door een combinatie van community hype en de nostalgische knipoog naar internetcultuur.

De munt heeft de aandacht getrokken van investeerders die zoeken naar memecoins met een hoge volatiliteit en enorme prijsbewegingen (let op: naar boven, maar ook naar beneden). In de afgelopen weken explodeerde de waarde van POPCAT met meer dan 80%, nadat het een dieptepunt had bereikt.

Wat Popcat onderscheidt van andere memecoins is het relatief lage totale aanbod van minder dan 1 miljard munten (vergelijkbaar met Dogwifhat).

Voorzichtigheid is uiteraard vereist met deze memecoin. Memecoins over het algemeen komen hoge hoge risico’s.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

XRP mogelijk een uitbraak naar $5 door overwinning tegen SEC

Timo Bruinsma

AVAX bearish sentiment kan controle krijgen boven de $30

Timo Bruinsma

Crypto markt gaat binnenkort los: $10 biljoen marktwaarde!

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu