Blockchain Stories
Deze trends wijzen op een prijsstijging van 100% voor Floki
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Deze trends wijzen op een prijsstijging van 100% voor Floki

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Onze analyse onthulde dat FLOKI/floki/” title=”Floki” data-wpil-keyword-link=”linked” data-wpil-monitor-id=”2892″>Floki (Ticker: FLOKI) zich momenteel aan het voorbereiden is op grotere stijgingen, zelfs groter dan de huidige.

Op het moment van schrijven was de FLOKI koers $0,0001751, wat een stijging van 3,51% in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt.

MVRV ratio en toekomstige verwachtingen

De reden voor deze voorspelling kan worden gekoppeld aan de MVRV ratio. MVRV staat voor Market Value to Realized Value. Door de relatie tussen de marktkapitalisatie en gerealiseerde kapitaal te gebruiken, toont deze waarde de winstgevendheid van holders. Het laat ook zien of een token ondergewaardeerd of overgewaardeerd is.

Op het moment van schrijven was de waarde -36%. Dit betekent dat de huidige prijs aanzienlijk lager is dan de gemiddelde waarde die holders hebben betaald. Als ze nu besluiten te verkopen, zouden ze een verlies realiseren. Om deze reden is het waarschijnlijk dat de meeste holders niet over zullen gaan tot verkoop. In plaats daarvan lijkt de prijs een kans te bieden om tegen lagere prijzen in te kopen. De historische prestaties van de memecoin ondersteunen deze bias.

Historische prestaties

Als we kijken naar de MVRV ratio in de laatste week van februari, was deze -18%. Daarna sprong de prijs van $0,000036. In de eerste week van maart was de koers $0,00015. De stijging op dat moment was meer dan 300% winst. In april daalde de ratio naar -41%. Toen was de prijs $0,00013. Weken later sprong de waarde naar $0,00024.

image 215 1
Bron: Santiment

Gezien de eerdere prestaties van de token in een soortgelijke situatie, is een verdere stijgende beweging waarschijnlijk. Als FLOKI de historische prijsactie volgt, zou de waarde binnen de volgende maand met 100% kunnen stijgen. In dat geval zou de prijs van FLOKI $0,00034 kunnen bereiken. Als de markt in die periode geen noemenswaardige correctie ondergaat, zou de memecoin zijn all-time high kunnen overtreffen.

Supportniveau is cruciaal

Om te bevestigen of FLOKI in staat zal zijn om deze voorspelling te realiseren, analyseerden we de IOMAP. IOMAP staat voor In/Out of Money Around Price. Dit houdt rekening met de cluster van wallets die een cryptocurrency tegen een bepaalde prijs hebben gekocht, zodat marktdeelnemers weerstand- of supportniveaus kunnen spotten.

Op het moment van schrijven zagen we dat 1.140 adressen 36 miljard FLOKI kochten tegen een gemiddelde prijs van $0,00016. Aan de andere kant kochten 750 adressen 125 miljard rond $0,00017. Het grotere aantal wallets op $0,00016 zou kunnen fungeren als support voor de token en zo voorkomen dat de prijs daalt.

image 215
Bron: IntoTheBlock

Bovendien zou de potentiële invloed van de huidige situatie een prijsstijging naar $0,00019 kunnen zijn voor een begin. Als de koopdruk toeneemt, zou de waarde van de memecoin hoger kunnen zijn. Als FLOKI de prestaties van maart weerspiegelt, zou de prijs $0,00034 kunnen bereiken zoals eerder vermeld.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Whales slaan $30 miljoen aan Chainlink in: Wat betekent dit voor de markt?

Thanh Lanh Tran

Solana memecoins presteren onverwacht ongekend goed

Scott

De Amerikaanse SEC gaat baanbrekend Hashdex ETF voorstel beoordelen

Marijn van Leeuwen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu