Blockchain Stories
Crypto analist Sjuul Follings deelt nieuwe Bitcoin analyse
Bitcoin Nieuws Technische Analyse

Crypto analist Sjuul Follings deelt nieuwe Bitcoin analyse

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De populaire Nederlandse cryptohandelaar en analist Sjuul Follings, bekend onder het pseudoniem AltCryptoGems (438K volgers op X), heeft een nieuwe technische analyse van Bitcoin gedeeld. Volgens hem hebben we wel een opleving gezien vanaf de steun, maar nog niet die spectaculaire herstelsprong waar iedereen op hoopt. Follings benadrukt het belang van het in kaart brengen van niveaus en triggers om voorbereid te zijn op de volgende bewegingen in de markt.

Wij nemen je mee in zijn Bitcoin analyse.

sjuul bitcoin analyse
Bron: X

Op dit moment staat de Bitcoin koers op $61.400, dit is ongeveer gelijk aan 24 uur geleden. BTC bereikte in de vroege ochtend het hoogtepunt van de dag van $62.377.

Technische BTC analyse van Sjuul Follings (AltCryptoGems)

Voor de bulls is er één cruciaal niveau te verslaan, namelijk net niveau boven de $63K. De huidige grote steun ligt rond de $60.300, terwijl de belangrijkste weerstand zich bevindt rond $71.500. Wanneer het niveau van $63K doorbroken wordt, dan ligt de weg naar het belangrijkste weerstand open.

Follings wijst erop dat de EMA200 op de 1-urige timeframe, een voortschrijdend gemiddelde dat als weerstand fungeert, door de bulls doorbroken moet worden. Dit zou de neerwaartse trend kunnen omkeren waarin de bulls weer de overhand krijgen.

Aan de andere kant moeten de bears een paar duidelijke niveaus doorbreken om verder te dalen. Het eerste niveau is de ondersteuning bij $60K. Als Bitcoin lager dan dat daalt, kunnen de bears de overhand krijgen. Bitcoin zou dan kunnen dalen tot $51K, waar de volgende ondersteuning ligt.

Op de liquidatie heatmap zijn deze niveaus goed zichtbaar. Zoals te zien is in de tweet van Sjuul, moeten de bulls het niveau rond $65K doorbreken. Daarentegen zijn de bears gericht op de niveaus onder de laatste dieptepunten.

Tot slot benadrukt Follings dat niets in zijn analyse als financieel advies moet worden beschouwd.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Shiba Inu blijft maar dalen, wat is er toch aan de hand?

Scott

Whales slaan $30 miljoen aan Chainlink in: Wat betekent dit voor de markt?

Thanh Lanh Tran

Solana memecoins presteren onverwacht ongekend goed

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu