Blockchain Stories
Fetch.ai stijgt met 20% na aankondiging nieuwe samenwerking
Altcoin Nieuws

Fetch.ai stijgt met 20% na aankondiging nieuwe samenwerking

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Vorige week berichtten wij over een Fetch.ai koersstijging van 30% in 24 uur. Dat was een indrukwekkende groei, maar helaas werd een deel van deze groei in de afgelopen dagen weer ingeleverd. Fetch.ai lijkt vandaag echter weer op te veren. Na een aankondiging van een nieuwe samenwerking is de koers met maar liefst 22% gestegen. Is dit een voorbode voor een verdere stijging van de Fetch.ai koers?

De cryptomarkt maakt de afgelopen dagen een neerwaartse beweging. Zo’n beetje elke cryptocoin heeft rode cijfers genoteerd, maar de AI coins lijken het hoofd enigszins boven water te houden. Het heeft er namelijk alle schijn van dat veel investeerders momenteel de voorkeur aan AI in plaats van crypto geven. Bovendien weten de AI coins de onderwerpen crypto en kunstmatige intelligentie perfect met elkaar te combineren. Daar is bij Fetch.ai ook sprake van. Dit wordt duidelijk bevestigd door de nieuwe samenwerking met Injective.

Samenwerking met Injective

Op 24 juni verscheen een interessante tweet van Injective:

Dit is het enige dat in de twee stond. Door de vrij korte berichtgeving heeft men in ieder geval veel interesse weten te wekken bij investeerders. Veel investeerders vragen zich namelijk af wat er gaande is en wat men kan verwachten. Veel crypto analisten hebben in ieder geval het idee dat deze tweet een nieuwe samenwerking aankondigt. Bij die gedachte sluiten wij ons volledig aan.

Stijging van 20%

Door de aankondiging van deze nieuwe samenwerking maakt de Fetch.ai koers direct een flinke stijging door. Met een stijging van 20% is het zelfs één van de koplopers op de dinsdag wat betreft koersstijgingen. Overigens is het opvallend dat ook veel andere (AI) coins op deze dag weer groene cijfers noteren. Het is toch prettiger om naar groene cijfers te kijken dan naar rode cijfers.

Is deze koersstijging van Fetch.ai nou echt goed te onderbouwen? Daar kan wel over gediscussieerd worden. Er is namelijk geen officieel bericht verschenen over een samenwerking tussen Injective en Fetch.ai. Het heeft er dus alle schijn van dat de koers alleen maar gestegen is ten gevolge van de speculaties. De ervaring leert ons echter dat in de cryptowereld bij rook altijd vuur is. De kans op een samenwerking tussen Injective en Fetch.ai is dan ook bijzonder groot.

Dit kan voor Fetch.ai zomaar positieve gevolgen hebben. Sowieso lijkt deze Ai coin een toch wel bullish sentiment te hebben. De AI coins doen het sowieso al goed en vorige week wist Fetch.ai dus ook al een forse groei door te maken. Dit geeft in ieder geval duidelijk aan dat er nog voldoende groei te behalen valt voor deze AI coin. Zeker ook met oog op de merge met OCEAN en AGIX volgende maand tot ASI.

Zoals we ook van AI coins gewend zijn, is de koers nogal volatiel. Op het moment dat je dit nieuwsbericht leest, is de Fetch.ai koers mogelijk alweer gedaald. Of de koers is juist verder gestegen. De vooruitzichten voor Fetch.ai zien er hoe dan ook relatief positief uit.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Bitcoin ETF inflow van $140 miljoen in 1 dag ondanks marktdaling

Thanh Lanh Tran

Bitfinex gaat investeerders van gefaald El Salvador hotelproject terugbetalen

Thanh Lanh Tran

MATIC bearish sentiment, is $0.40 de volgende stop?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu