Blockchain Stories
Binance, USDT en Toncoin bundelen krachten
Altcoin Binance Crypto Exchange Nieuws

Binance, USDT en Toncoin bundelen krachten

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Binance heeft officieel de integratie van Tether (Ticker: USDT) op het Toncoin netwerk (Ticker: TON) aangekondigd. 

Deze integratie stelt gebruikers in staat om USDT rechtstreeks op de met Telegram geassocieerde blockchain te storten en op te nemen, bekend om zijn snelle transacties en lage kosten.

Binance en Tether slaan de handen ineen

Deze integratie betekent een strategische overwinning voor beide partijen. Binance versterkt zijn multi chain aanbod door de wereldwijde stabiele munt USDT te integreren. De stabiliteit en immense liquiditeit van USDT, ondersteund door zijn positie als de grootste stable coin qua marktkapitalisatie, injecteert aanzienlijke waarde in het TON netwerk. 

Gebruikers kunnen profiteren van de voordelen van TON terwijl ze genieten van naadloze transacties en de beheermogelijkheden van USDT.

Daarnaast sluit het initiatief van Binance aan bij zijn inzet om een divers blockchain ecosysteem te bevorderen. Door TON te integreren, biedt Binance gebruikers een breder scala aan opties voor het beheren van hun crypto. Om een soepele overgang te garanderen, heeft Binance speciale stortingswallets en smart contracts voor USDT op TON verstrekt.

Enkele problemen voor TON in het vooruitzicht

Het is vermeldenswaard dat deze integratie plaatsvindt tegen de achtergrond van verwachte regelgevende veranderingen binnen de Europese Economische Ruimte (EER). 

Uphold’s recente beslissing om verschillende stablecoins, waaronder USDT, te verwijderen in afwachting van de aankomende MiCA regelgeving, is een goed voorbeeld hiervan. De omarming van TON kan worden gezien als een strategische zet om deze regelgeving te volgen.

Ondanks deze grote update zag de prijs van TON echter niet veel groei. In de afgelopen week daalde de prijs van TON met 11,60%. De prijsdaling werd voornamelijk veroorzaakt door de algemene trend van de prijsbeweging van TON. Als de markt zich op deze manier blijft bewegen, zou TON aanzienlijk kunnen dalen.

Netwerkgroei en handel frequentie bekeken

Wij hebben ook Santiment data geanalyseerd waaruit bleek dat de netwerkactiviteit rondom TON de afgelopen dagen aanzienlijk is gedaald, wat aangeeft dat het aantal nieuwe wallets dat met de TON token interageert, is afgenomen. 

Bovendien is de snelheid waarmee TON werd verhandeld ook gedaald, wat een teken is dat de frequentie waarmee TON werd verplaatst, is afgenomen. Als nieuwe wallets hun interesse blijven verliezen en de snelheid blijft dalen, kan de hoop op een herstel voor TON nog verder afnemen.

image 171
Bron: Santiment

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Hoofd onderzoeker VanEck spreekt zich uit over crypto ETF’s

Scott

Astar Network gaat binnenkort 350M tokens burnen

Timo Bruinsma

Nieuw Ethereum voorstel EIP-7732 moet de blockchain versnellen

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu