Blockchain Stories
ONDO verwachting: waarom herstel nog op zich laat wachten
Altcoin Nieuws Technische Analyse

ONDO verwachting: waarom herstel nog op zich laat wachten

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Na een all time high te hebben bereikt op 3 juni, heeft de prijs van Ondo (Ticker: ONDO) nu een daling van 4,91% meegemaakt in de afgelopen 24 uur. Op het moment van schrijven was de ONDO koers $1,21. De reden van de prijsdaling was door winstnemingen van holders.

Dit is echter niet de eerste keer dat de prijs van ONDO is gedaald en daarna weer is hersteld. We zullen om deze reden een korte termijn analyse toelichten van ONDO.

Nadere blik op de IOMAP indicator

Allereerst hebben we gekeken naar de In and Out of Money At Price (IOMAP) indicator. Blockchain analytische platformen bieden inzichten in deze indicator. De IOMAP toont het aantal wallets dat een token met verlies houdt en die het met winst houdt. Het geeft ook een idee van de gemiddelde prijs waarvoor deze wallets de cryptocurrency hebben gekocht.

Als er een groot aantal wallets in de winst staat en er meer zijn dan die in verlies, kan de prijs als support fungeren. Hierdoor zou het moeilijk zijn voor de prijs om te dalen. Als een groter aantal echter verlies maakt, kan de gemiddelde aankoopprijs als weerstand fungeren.

Op het moment van schrijven zagen we dat 2.000 wallets ongeveer 75 miljoen ONDO tokens kochten tegen een gemiddelde aankoopprijs van $1,20. Aan de andere kant kochten 2.600 wallets 36 miljoen tokens tegen een gemiddelde prijs van $1,23.

Ondanks dat er meer tokens zijn gekocht tegen een lagere prijs, zou de bovenste regio op $1,23 de prijs van ONDO kunnen terugdringen. Dit komt door het hogere aantal wallets op dat punt. Als dat gebeurt, dan kan de prijsvoorspelling van ONDO op korte termijn een daling naar $1,15 zijn.

Het aantal actieve wallets

Actieve wallets tonen het aantal gebruikers dat transacties uitvoert op een blockchain. Een toename in deze waarde duidt op een toename in gebruikersactiviteit. Aan de andere kant impliceert een afname dat gebruikers zich onthouden van actieve transacties.

Tijdens onze analyse merkten we op dat de prijs van ONDO steeg toen de activiteit op het netwerk toenam. Op het moment van schrijven was het aantal actieve wallets in 24 uur gedaald tot 1350. Gezien het verband tussen prijs en deze waarde, zou de token kunnen worden voorbereid op een nieuwe daling.

image 157 2
Bron: Santiment

Gewogen sentiment en Open Interest

Naast netwerkactiviteit hebben we ook gekeken naar het gewogen sentiment. Gewogen sentiment gebruikt het sociale volume om de online opmerkingen over een project te meten. 

Een positieve lezing van de metric impliceert dat de perceptie bullish is. Omgekeerd suggereert een negatieve lezing dat er meer negatieve opmerkingen zijn dan positieve. Op het moment van schrijven merkten we op dat het sentiment negatief was.

image 157 3
Bron: Santiment

Wat betreft de Open Interest (OI) was het niet beter. Een toename in OI zou een toename in speculatieve activiteit betekenen. Als dit het geval was geweest, zou ONDO naar herstel kunnen kijken. De OI was echter op het moment van schrijven gedaald tot $121 miljoen. 

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan gratis op Google Nieuws.

10% cashback met de Bybit Card, tot $40 bonus en 10% korting op fees

Bybit powered by SATOS heeft deze maand haar Bybit Card gelanceerd, waarmee je bij miljoenen winkels kan betalen met je crypto, inclusief een 10% cashback. Om dit te vieren hebben zij een speciale promotie:

  • €10 bonus na storting van €100 (alleen nieuwe klanten, meer informatie)
  • 10% cashback op al je aankopen tot €600 met de Bybit Crypto Card (bestaande klanten, meer informatie)
  • 10% korting op de handelskosten (30 dagen geldig, zichtbaar tijdens registratie)
  • Tot $40 bonus na storting van $400 (meer informatie)

Alle bovengenoemde bonussen zijn in de maanden september en oktober tegelijkertijd geldig.

Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Waarom $0.11 cruciaal is voor Dogecoin om verkopen te voorkomen

Timo Bruinsma

Japan’s nieuwe minister hint op hervorming crypto belasting voor groei

Timo Bruinsma

Bitcoin onder $60K: Investeringskansen in de cryptomarkt

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu