Blockchain Stories
Fetch.ai stijgt met 30% in 24 uur, waardoor komt dit nu precies?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Fetch.ai stijgt met 30% in 24 uur, waardoor komt dit nu precies?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Fetch.ai (Ticker: FET) heeft de afgelopen 24 uur een prijsstijging van 28,07% meegemaakt en is daarmee de cryptocurrency met de meeste winst in die periode.

Op het moment van schrijven werd de op kunstmatige intelligentie gebaseerde token verhandeld tegen een koers van $1,60. Hieronder bespreken we deze crypto in meer detail.

Invloed van Nvidia op Fetch.ai

FET’s mooie rally volgt op het nieuws dat Nvidia (Ticker: NVDA), een AI chipmaker, het meest waardevolle bedrijf ter wereld is geworden.

Op 18 juni overtrof het Microsoft (Ticker: MSFT) om het meest waardevolle bedrijf ter wereld te worden, slechts twee weken nadat het Apple (Ticker: AAPL) had ingehaald voor de tweede positie.

De prestatie van FET in de afgelopen 24 uur heeft geleid tot een toename van zijn sociale dominantie, zo blijkt uit gegevens van Santiment. Op het moment van schrijven was de sociale dominantie 0,95%, een niveau dat voor het laatst in maart werd behaald.

image 136
Bron: Santiment

Sociale dominantie en handelsvolume

De sociale dominantie van een asset meet het aandeel van online discussies dat erover gaat in verhouding tot de totale discussies over de top 100 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie.

Wanneer deze waarde toeneemt, betekent het dat discussies over de betreffende asset een aanzienlijk deel uitmaken van de totale gesprekken die plaatsvinden in de cryptomarkt in vergelijking met voorheen.

De sociale dominantie van FET geeft aan dat, op het moment van schrijven, 0,95% van alle online discussies over de top 100 cryptocurrencies specifiek FET vermeldt. Dit heeft ook geleid tot een piek in het handelsvolume van de token. In de afgelopen 24 uur bedroeg het handelsvolume van FET $492 miljoen, wat een stijging is van ongeveer 156%.

FET holders hebben alleen nog geen winst

Interessant is dat ondanks de mooie stijging van de koers en de sociale dominantie die tot een hoge piek is gestegen, de holders van FET geen winst hebben geboekt op hun transacties.

Onze analyse van de dagelijkse verhouding van het transactievolume in winst tot verlies ontdekte dat deze op 19 juni 0,97 was. Op het moment van schrijven was dit 0,37, waardoor het nog even wachten is.

Dit suggereert dat in de afgelopen 30 dagen, voor elke FET transactie die eindigde in verlies, slechts 0,72 transacties winst opleverden. Het suggereert dat FET holders in de afgelopen 30 dagen meer verliezen hebben geboekt dan winsten, en dat de huidige prijsstijging daar niets aan heeft veranderd.

image 137
Bron: Santiment

Hoewel FET een indrukwekkende prijsstijging heeft laten zien en de sociale dominantie is toegenomen, hebben holders nog steeds te maken met verliezen. Het is belangrijk om deze trends in de gaten te houden om toekomstige prijsbewegingen en marktgedrag beter te begrijpen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

TapSwap launch en airdrop uitgesteld tot Q3 2024

Timo Bruinsma

Shiba Inu blijft maar dalen, wat is er toch aan de hand?

Scott

Whales slaan $30 miljoen aan Chainlink in: Wat betekent dit voor de markt?

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu