Blockchain Stories
Notcoin prijsvoorspelling: blijft NOT boven $0,015?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Notcoin prijsvoorspelling: blijft NOT boven $0,015?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De wijdverspreide market crash heeft mogelijk eerdere prijsvoorspellingen voor Notcoin (Ticker: NOT) ongeldig gemaakt. Op het moment van schrijven was de prijs van NOT $0,0151, wat een daling van 16% vertegenwoordigt in de afgelopen 24 uur.

Op 16 juni rapporteerden we hoe NOT de bredere markt verraste toen de prijs steeg. Het was echter verrassend dat de stijgende trend niet lang aanhield, vooral omdat de token op verschillende momenten tegen de bredere trend inging.

Terugkeer naar oude gewoontes

Volgens onze analyse was een afname in koop momentum een van de redenen waarom de prijs van Notcoin daalde. Op het moment van schrijven was de Relative Strength Index (RSI) op de 4-uurs grafiek gedaald naar 43. 

De RSI meet de omvang van prijsveranderingen in de markt en identificeert mogelijke overbought of oversold zones. Als de lezing 70 of hoger is, betekent dit dat een cryptocurrency overbought is. Als de RSI echter onder de 30 ligt, betekent dit dat het oversold is.

Gewogen sentiment en marktsentiment

Het gewogen sentiment is er echter in geslaagd om boven het negatieve gebied te blijven. Gewogen sentiment meet de perceptie die de gemiddelde marktdeelnemers over een project hebben. Als de lezing positief is, betekent dit dat de meeste opmerkingen bullish zijn. Een negatieve lezing impliceert echter dat het bredere sentiment bearish is.

image 117
Bron: Santiment

Voor NOT zou het vermogen van het gewogen sentiment om in de positieve regio te blijven verdere correctie kunnen voorkomen. Als dit gebeurt, zou NOT kunnen stijgen naar $0,022. Aan de andere kant zou een daling naar negatief sentiment kunnen zorgen dat het instort naar bijvoorbeeld $0,015.

Notcoin voorstel en handelaarsvertrouwen

In de tussentijd kondigde het Notcoin team aan dat het claimen van de NOT airdrop is beëindigd. Zo werd degenen beloond die deelnamen aan het tap to earn spel. Een airdrop gebeurt wanneer een project beloningen in de vorm van cryptocurrencies naar bepaalde gebruikers stuurt die aan specifieke vereisten voldoen.

Naast de aankondiging meldde het project dat het 11 miljoen holders had. Het vermeldde ook dat de niet geclaimde tokens zouden worden verbrand, terwijl degenen die gestaked hadden extra beloningen zouden krijgen. Het schreef op X

Het grootste deel van de drop is al verdeeld, niet geclaimde tokens zullen worden gebruikt voor toekomstige ontwikkeling, een deel zal worden verbrand. Bovendien zal er een extra beloning zijn voor degenen die gestaked hebben voor Goud- en Platinumniveaus.

Bron: NotCoin

Toekomstige verwachtingen

Bovendien lijkt het erop dat handelaren vertrouwen hebben dat de prijs van NOT zal herstellen. Dit bleek uit de funding rate. 

Op het moment van schrijven was de funding rate van Notcoin positief. Positieve lezingen van de metriek geven aan dat longs shorts betalen om hun posities open te houden. Dit betekent dat het sentiment onder handelaren gemiddeld bullish is. 

image 118
Bron: Santiment

Als dit zo blijft en de koopdruk toeneemt in de spotmarkt, zou de prijsvoorspelling voor Notcoin ruim boven eerdere doelen kunnen uitkomen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Duitsland verkoopt wederom een flinke hoeveelheid BTC

Scott

Crypto Fear & Greed Index blijft neutraal: Dit betekent het

Marijn van Leeuwen

Speculatie: Michael Dell investeert in Bitcoin

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu