Blockchain Stories
Zal Worldcoin naar een nieuwe all time low dalen?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Zal Worldcoin naar een nieuwe all time low dalen?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Worldcoin (Ticker: WLD) heeft een dramatische daling doorgemaakt die investeerders zorgen baart. Terwijl het een all time low nadert, heerst de vraag of dit het dieptepunt is of dat er een ommekeer aankomt.

Recente prijsbewegingen

Worldcoin heeft de afgelopen twee maanden een koers gehad tussen de $6,4 en $4,1 voordat het doorbrak vanaf het $4,2 support niveau. De prijs is met ongeveer 20% gedaald sinds de doorbraak op 8 juni. 

WLD heeft de support meerdere keren hertest en bouwt gestaag bullish momentum op. Op het moment van schrijven is de WLD koers $3,38. WLD had de afgelopen 24 uur een daling van 1,56% en in de afgelopen 7 dagen een daling van 20,55%. 

Als we kijken naar de marktkapitalisatie, was deze op het moment van schrijven $815 miljoen. Het volume van WLD steeg met 16% tot $170 miljoen in de afgelopen 24 uur.

image 81
Bron: TradingView

Technische indicatoren en marktactiviteit

De stochastische RSI (2,70) wees op een oversold zone die een prijs omkering zou kunnen veroorzaken als het bullish momentum sterker wordt. 

Naar aanleiding hiervan hebben we een analyse gemaakt op gegevens van Santiment waarbij we hebben gekeken naar whale activiteit en ontwikkelingsactiviteit om te zien of ze een ommekeer of een verdere dip ondersteunen. 

De ontwikkelingsactiviteit is gestaag gestegen, wat wijst op het vertrouwen van investeerders op de lange termijn van WLD. Ook whale transacties hebben verschillende pieken ervaren, wat suggereert dat grote holders mogelijk aan het accumuleren zijn omdat ze een belangrijk gebied vonden om de markt te betreden. Dit zou de prijs kunnen opdrijven voor een potentiële ommekeer.

image 81 1
Bron: Santiment

Analyse van de liquidatie heatmap

De liquidatie heatmap onthult zones met een hoog liquidatie niveau die geconcentreerd zijn rond $4,0, wat als een belangrijke prijs kan fungeren en de prijzen omhoog kan duwen. 

Dit suggereerde dat de markt op het moment van schrijven een bullish bias had en dat WLD waarschijnlijk zou stijgen om de gaten op te vullen.

image 81
Bron: Coinglass

Voorbereiding op een mogelijke omkeer

Ondanks de over het algemeen bearish markt bias voor WLD, suggereerden verschillende indicatoren dat we mogelijk een kritisch omkeerpunt naderen.

De samenloop van stijgende whale activiteiten, aanhoudende ontwikkelingsactiviteiten en een hertest van het support niveau leidt tot een potentiële ommekeer. Als WLD onder het support niveau breekt, kan de prijs verder dalen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Pieter de Haan

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

BNB head and shoulders patroon: Kans op 19% stijging?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu