Blockchain Stories
Toncoin dichtbij all-time high en haalt Ethereum in dagelijkse actieve gebruikers in
Altcoin Nieuws

Toncoin dichtbij all-time high en haalt Ethereum in dagelijkse actieve gebruikers in

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Toncoin handelt dichtbij het oude prijsrecord van $7,76, slechts 2% verwijdert van de ATH. Op dit moment handelt Toncoin 7,50% hoger voor $7,64, met een marktkapitalisatie van $18,5 miljard, waardoor het de negende grootste cryptocurrency is.

Daarnaast heeft TON deze maand meer dagelijkse actieve adressen geregistreerd dan Ethereum. Hoewel dit indrukwekkend klinkt, is het beeld niet compleet zonder rekening te houden met de layer 2 oplossingen van Ethereum.

De stille opkomst van TON

Het succes van TON is grotendeels te danken aan de enorme Telegram gebruikersbasis van maar liefst 900 miljoen. Dit heeft ervoor gezorgd dat TON bijna dagelijks meer actieve adressen heeft dan Ethereum. Op 10 juni meldde Delphi Digital dit op X in een grafiek waarop een flinke stijging in actieve adressen te zien is. Ze stellen dat TON profiteert van Telegram’s distributiecapaciteit, maar vragen zich af of deze groei op lange termijn kan worden volgehouden.

Verschillende gebeurtenissen hebben bijgedragen aan de stijging van het netwerkactiviteit van TON. De integratie van USDT op TON en de lancering van Notcoin hebben aanzienlijk bijgedragen. Notcoin heeft al 35 miljoen gebruikers aangetrokken sinds de lancering vijf maanden geleden.

Ondanks TON’s indrukwekkende cijfers, missen we een belangrijk deel van het verhaal. Veel van Ethereum’s activiteit is verschoven naar layer 2 oplossingen zoals Arbitrum, Base en Optimism. Alle lagen bij elkaar registreren dagelijks miljoen actieve adressen.

Daily Active Addresses Chains
Bron: Artemis

Toekomstige uitdagingen en groeimogelijkheden

De TON blockchain blijft zich snel ontwikkelen, met een groeiend aantal DeFi ontwikkelaars die zich aansluiten bij het platform. Het totale waarde locked (TVL) op de Toncoin blockchain nadert de $1 miljard. Het aantal actieve Toncoin wallets is gestegen naar meer dan 8 miljoen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Shiba Inu, ondergewaardeerd of juist niet?

Timo Bruinsma

Ethereum ETF lancering uitgesteld door de SEC

Thanh Lanh Tran

ChatGPT doet een XRP prijsvoorspelling voor juli 2024

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu