Blockchain Stories
VeChain bereikt 1,5 miljoen wallet houders: een mijlpaal in 2024
Altcoin Nieuws VeChain

VeChain bereikt 1,5 miljoen wallet houders: een mijlpaal in 2024

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

VeChain heeft een mijlpaal van 1,5 miljoen wallet houders bereikt. Dit jaar alleen al zijn er 500.000 nieuwe wallets bijgekomen, wat wijst op een groeiende interesse en acceptatie van deze blockchain technologie. Op dit moment houden 1.502.880 wallets VeChain.

Op dit moment staat de VeChain koers op $0,0317, met een daling van 1,4% in de afgelopen 24 uur. Over de afgelopen zeven dagen is de prijs met 6,21% gedaald en over de afgelopen dertig dagen met 9,38%. Ondanks deze recente dalingen, heeft VET over het afgelopen jaar een stijging van 104% laten zien.

Vergeleken met zijn all-time high (ATH) van $0,28, is de huidige prijs echter nog steeds 88.7% lager. Het handelsvolume van VET in de afgelopen 24 uur bedraagt $45,647,596.59, wat een afname van 39,98% laat zien.

Technische analyse: RSI en Stochastic

Bij het analyseren van de Data Analyse van CryptoQuant van VeChain zien we een relatief neutrale situatie. De Relative Strength Index (RSI) staat op 32, wat een neutrale conditie aangeeft. De Stochastic indicator toont een waarde van 47,4, wat ook een neutrale positie weerspiegelt. Dit suggereert dat de huidige prijs van VET zich in een gemiddeld bereik bevindt ten opzichte van de hoogste en laagste waarden van de afgelopen twee weken.

Prijsdoorbraak en toekomstverwachtingen

Recentelijk is VET door een cruciale ondersteuningslijn van $0.03289 gezakt. Dit is een bearish signaal, wat wijst op aanhoudende verkoopdruk. Deze doorbraak kan wijzen op verdere prijsdalingen in de nabije toekomst. Verschillende factoren, zoals de algemene marktomstandigheden en specifieke uitdagingen binnen het VeChain ecosysteem, dragen bij aan deze neerwaartse trend.

VeChain, bekend om zijn toepassingen in supply chain en logistieke oplossingen, blijft een belangrijke speler binnen de blockchain industrie. Ondanks de huidige prijsdaling blijft de lange termijn potentie van VeChain aantrekkelijk voor veel investeerders, mede door de voortdurende ontwikkeling en implementatie van de technologie.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Dogecoin analyse: Elon Musk wil persoonlijk supporten

Timo Bruinsma

Bitcoin ETF inflow van $140 miljoen in 1 dag ondanks marktdaling

Thanh Lanh Tran

Bitfinex gaat investeerders van gefaald El Salvador hotelproject terugbetalen

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu