Blockchain Stories
Notcoin prijsvoorspelling, winsten gaan omhoog na kleine terugval
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Notcoin prijsvoorspelling, winsten gaan omhoog na kleine terugval

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Notcoin (Ticker: NOT) steeg de afgelopen 24 uur met ongeveer 32,37% en zelfs met ongeveer 95% in de afgelopen 7 dagen. De recente explosieve stijging zette Notcoin samen met GameStop (GSTOP) op de trending lijst van verschillende websites.

In een recent Notcoin prijsanalyse rapport hebben we gezien dat de Telegram gebaseerde Web3 gamingtoken een extra 38% zou kunnen winnen. Deze projectie werd gevalideerd, maar NOT was nog lang niet klaar met de rally volgens de belangrijkste technische grafiek indicatoren. Deze lichten we hieronder nader toe voor meer informatie.

Notcoin prijsvoorspelling

NOT genoot sterke koopdruk, zoals blijkt uit de bullish trend van de RSI (Relative Strength Index) indicator die maar liefst een waarde had van 74. Daarnaast stegen de kapitaalstromen in de NOT markten vanaf 28 mei, zoals blijkt uit de scherpe stijging boven het gemiddelde niveau van de Chaikin Money Flow (CMF) indicator.

Uit zowel de RSI als de CMF blijkt dat er momenteel een bullish momentum is voor NOT. Bovendien zorgde de stijging boven het 38% Fib niveau ($0,0094) voor een bullish marktstructuur op de lagere tijdsframe, wat verdere stijging waarschijnlijk maakt.

image 105 1
Bron: TradingView

Als dit het geval is, zou NOT een extra winst van 13% kunnen behalen als het zijn recente hogere high op $0,011 in de komende uren of dagen doorbreekt. Echter, heatmaps van liquiditeit toonden aan dat een korte terugval naar de nabijgelegen 20-daagse EMA (exponentieel voortschrijdend gemiddelde) niet uitgesloten kan worden.

Bron: CoinGlass

Marktmanipulatie en Liquiditeit van belang

Als we kijken naar de liquidatie gegevens van Coinglass, zien we dat er belangrijke liquiditeits clusters zijn rond het gemiddelde van $0,012. Typisch kan marktmanipulatie door market makers een liquiditeits jacht voor beide niveaus veroorzaken, met eerst de dichtstbijzijnde en dan de verst verwijderde van het huidige prijsniveau.

Als dit het geval is, bestaat de kans dat NOT $0,013 kan bereiken en vervolgens lichtjes kan dalen naar $0,011 voordat het probeert daarna te stijgen naar een nieuw all time high. Zo’n kleine terugval kan fungeren als een voordelige koopkans voor aan de zijlijn staande bulls, aangezien de derivatenmarkt een bullish signaal gaf.

Open interest en toekomstige vooruitzichten

De enorme stijging in Open Interest (OI) bevestigde verder een sterk bullish sentiment voor NOT in de derivatenmarkten. Het toont aan dat er meer kapitaal in de NOT markt is gevloeid, wat suggereert dat de meeste deelnemers verdere prijs rally’s verwachten. 

Bron: Coinglass

Verdere positieve prijsbewegingen voor de token zouden waarschijnlijk kunnen zijn na het bereiken van een record van 1,6 miljoen on chain gebruikers, en daarmee zelfs memecoins zoals Shiba Inu (Ticker: SHIB), Pepe (Ticker: PEPE) en Bonk (Ticker: BONK) overtreffen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Dogecoin analyse: Elon Musk wil persoonlijk supporten

Timo Bruinsma

Bitcoin ETF inflow van $140 miljoen in 1 dag ondanks marktdaling

Thanh Lanh Tran

Bitfinex gaat investeerders van gefaald El Salvador hotelproject terugbetalen

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu