Blockchain Stories
Solana klaar om $200 te bereiken tegen het einde van de maand
Altcoin Memecoin Nieuws Solana

Solana klaar om $200 te bereiken tegen het einde van de maand

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Solana (Ticker: SOL) leidt het recente herstel in de crypto prijzen. Solana overtreft de meeste van zijn grote crypto rivalen, waaronder Bitcoin (BTC), en geeft aan dat de bull run een enorme comeback kan maken. 

Indien er een mogelijkheid is van een ETF, bestaat de kans dat SOL tegen het einde van deze maand de $200 koers kan bereiken.

$200 SOL binnen bereik

Solana (SOL) is op het moment van schrijven in de afgelopen 24 uur met meer dan 1,54% gestegen tot een SOL koers van $172,30, wat tevens het hoogste niveau is in de maand mei. 

Op het wekelijkse tijdsbestek was de stijging van SOL van 18,4% de grootste onder de top 15 munten en tokens op basis van marktkapitalisatie.

Daniel Cheung, mede oprichter van het digitale hedgefonds Syncracy Capital, verklaarde op X:

“De kracht van SOL is ongelooflijk bij deze bounce. Heel duidelijk is dit nog steeds de beste trade van deze cyclus.”

Cheung onthulde dat hij veel meer vertrouwen heeft dat de prijs van SOL tegen het einde van deze maand de $200 zal bereiken en binnenkort naar nieuwe historische hoogtepunten zal stijgen.

Toekomstige vooruitzichten van SOL

SOL heeft zijn huidige recordhoogte van $259,96 bereikt in november 2021. Dit is ongeveer 32,8% hoger dan de huidige prijs die werd bereikt tijdens de piek van de vorige bullmarkt.

Solana kelderde tot bijna $8 in december 2022 na de implosie van het FTX rijk van Sam Bankman Fried, maar is sindsdien drastisch hersteld. Het is alleen al in het afgelopen jaar met maar liefst 739,2% gestegen.

De opleving in de waarde van SOL tot nu toe in mei kan worden gekoppeld aan verschillende factoren, waaronder een stijging van Solana gebaseerde memecoins die meeliften op de laatste golf van crypto hype. 

Daarnaast ook door de groeiende handelsvolumes in gedecentraliseerde financiën (DeFi) en positief nieuws in het Solana ecosysteem.

Handelsplatform Robinhood lanceerde onlangs zijn eerste SOL stakingsproduct voor Europese klanten. De uitrol stimuleerde het vertrouwen van beleggers in Solana, aangezien het wordt gekenmerkt door een toonaangevende makelaar als Robinhood, wat wordt beschouwd als een validatie van het potentieel en de kracht van de crypto.

Cheung benadrukte ook aanstaande upgrades die de basis leggen voor de langverwachte Firedancer upgrade. Deze update is een volledig nieuwe onafhankelijke client die later dit jaar zal worden uitgebracht. Dit kan ook een andere reden zijn om hoopvol te zijn over de prijs van Solana.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Streng AFM toezicht drijft cryptobedrijven uit Nederland

Pieter de Haan

Kazachstan geeft groen licht: Binance eerste gereguleerde crypto exchange

Pieter de Haan

VanEck stopt met Ethereum Futures ETF: Wat betekent dit voor beleggers?

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu