Blockchain Stories
BONK stijgt bijna 30%, maar memecoin binnenkort bearish?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

BONK stijgt bijna 30%, maar memecoin binnenkort bearish?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Bonk (Ticker: BONK) heeft een bullish vooruitzicht en slaagde erin om opnieuw richting het lokale weerstandsniveau te bewegen. De BONK en Bitcoin (BTC) bull run hadden sterke opwaartse momentum, en verdere winsten leken waarschijnlijk. 

Op het moment van schrijven was BONK in de afgelopen 24 uur met 6,63% gestegen en was het handelsvolume in dezelfde periode met maar liefst 317% toegenomen.

Een kritisch niveau bereikt

Toch bevindt Bitcoin zich op een lokaal weerstandsniveau. BONK zou binnenkort een bepaalde zone kunnen bereiken. Een eerder gezien technische analyse van BONK voorspelde een daling van 15% en vervolgens een rally van 30%. Dit bleek juist te zijn, en daarom is het nu verstandig om kritisch naar BONK te kijken. Wat staat de memecoin hierna te wachten?

Zal de rally stoppen na nog eens 10% hoger?

In de afgelopen twee maanden heeft BONK binnen een bereik gehandeld tussen $0,0000286 en $0,0000136. Het middelpunt van dit bereik (gestippeld wit in de chart) op $0,0000212 heeft ook gediend als support niveau.

image 46 5
Bron: TradingView

Dit vormde een bereik binnen een bereik, en BONK zag een bounce vanaf het middelpunt van het bereik op 13 mei. Dit gebeurde tijdens de GME hypeperiode en de token heeft sindsdien goed gepresteerd, zoals blijkt uit onze introductie die lekker aan het stijgen is.

Bearish signalen en liquiditeit

Ondanks de winsten van 12,05% in de afgelopen zeven dagen, toonde de Chaikin Money Flow (CMF) een negatieve lezing van -0,11. Dit duidde op een aanzienlijke kapitaaluitstroom uit de markt.

image 46 6
Bron: HyBlock

Daarom leek het, ondanks dat de Relative Strength Index (RSI) bullish momentum weerspiegelde met een lezing van 61 dat de verkoopdruk en de weerstand op het hoogtepunt van het bereik het bullish moment van de meme token zouden kunnen afwijzen.

De liquiditeitsheatmap benadrukte hetzelfde. De kijkperiode van een maand van de liquiditeitsheatmap bevestigde wat de technische analyse al had uitgelegd. De niveaus van $0,00002 en $0,00003 hebben de hoogste concentratie van liquiditeitsniveaus in de buurt.

Daarom is het waarschijnlijk dat we een beweging naar $0,00003-$0,0000315 zien om deze liquiditeit te verzamelen voordat er een bearish omkering plaatsvindt.

Hoewel BONK de afgelopen dagen sterke winsten heeft geboekt, wijzen enkele technische indicatoren en liquiditeitsniveaus op mogelijke bearish signalen en een mogelijke correctie in de toekomst. Handelaren moeten deze signalen in overweging nemen bij het nemen van beslissingen over het betreden of verlaten van posities. Ons advies is om BONK goed in de gaten te houden als je deze bezit.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Dogecoin analyse: Elon Musk wil persoonlijk supporten

Timo Bruinsma

Bitcoin ETF inflow van $140 miljoen in 1 dag ondanks marktdaling

Thanh Lanh Tran

Bitfinex gaat investeerders van gefaald El Salvador hotelproject terugbetalen

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu