Blockchain Stories
Chainlink integreert nieuwe diensten voor zes blockchains
Altcoin Nieuws

Chainlink integreert nieuwe diensten voor zes blockchains

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Chainlink blijft zijn mogelijkheden uitbreiden door meer blockchains en projecten aan te sluiten aan het netwerk. In omgevingen waar snel handelen noodzakelijk is, blijft Chainlink de voorkeurskeuze voor betrouwbare Oracle gegevens, vooral voor prijsinformatie.

Chainlink bezig met diverse uitbreidingen

In de afgelopen weken heeft Chainlink zijn netwerk uitgebreid met nieuwe connecties voor diensten en projecten op zes grote blockchains. Hierdoor zijn er nu Chainlink integraties voor meer dan 2.500 projecten, gekoppeld aan 140 prominente cryptocurrencies.

Chainlink Labs, het bedrijf achter de ontwikkeling van de crypto, is ook bezig met het uitbreiden van zijn team door nieuwe talenten aan te werven, waardoor je ziet dat er meer vraag is naar crypto ontwikkelaars. Volgens gegevens van GitHub behoort Chainlink tot de top 10 van meest actieve projecten.

image 11
Bron: GitHub

Door automatisering van beslissingen binnen de groeiende crypto infrastructuur maakt Chainlink menselijke werkzaamheden overbodig. Het protocol lost het probleem van gasvergoedingen op door optimale omstandigheden voor transacties te selecteren, waardoor transactieverkeer zo goed mogelijk afgehandeld kunnen worden op basis van de op dat moment optimale gasvergoedingen.

Het voordeel van Chainlink

Chainlink is ook een grote speler die pleit voor soepelere regelgeving. Fans van het project benadrukken dat Chainlink daadwerkelijk wordt toegepast en niet beperkt blijft tot het leveren van prijsfeeds, een beschuldiging die het in het verleden heeft gehad.

De vraag naar betrouwbare gegevensdiensten is hoog, met veel projecten die Chainlink proberen na te bootsen. De jaarlijkse netwerkvergoedingen van Chainlink, die $2 bedragen, onthullen een gebruik van $39 miljoen. Het protocol zelf heeft jaarlijkse inkomsten van meer dan $630.000.

Chainlink behoudt een first mover voordeel als het gaat om de connectie tussen applicaties. Voor 2024 wilt Chainlink meer bruggen, asset swaps, en cross chain smart contracts bouwen. Chainlink heeft zich gepositioneerd om betrouwbare gegevens voor al deze operaties te leveren.

Bovendien heeft Chainlink zijn CCIP protocol ontwikkeld, dat nu openstaat voor ontwikkelaars voor multi chain taken en projecten. Chainlink verbindt eenvoudig enkele van de meest gebruikte blockchains en biedt tools en begeleiding aan ontwikkelaars.

Is Chainlink een ondergewaardeerd project?

De groei van het Chainlink heeft in het verleden geleid tot verschillende prijsstijgingen. Momenteel handelt LINK rond de $13,39, terwijl de community wacht op een uitbraak.

Na een succesvolle bullmarkt in het eerste kwartaal van 2024 wacht Chainlink nu op een nieuwe richting. De huidige marktomstandigheden worden gezien als een kruispunt dat kan leiden tot een correctie of naar een nieuwe altcoin bullmarkt. LINK piekte rond de $47 tijdens de bullmarkt van 2021 en herstelde tot een piek van $20,70 in 2024. Momenteel is ongeveer 58% van de LINK voorraad ontgrendeld en in omloop, hoewel slechts een klein deel van deze munten dagelijks wordt verhandeld.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Cardano’s recente uitbraak geanalyseerd: Is $0,380 de volgende stap?

Timo Bruinsma

Ripple prijsvoorspelling: Is een rebound van 12% mogelijk?

Timo Bruinsma

CryptoPunk NFT verkocht voor $56 miljoen

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu