Blockchain Stories
Hong Kong exchange HashKey gaat internationaal: Licentie in Bermuda verkregen
Blog Crypto Exchange Nieuws

Hong Kong exchange HashKey gaat internationaal: Licentie in Bermuda verkregen

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

HashKey, een crypto exchange uit Hong Kong, heeft een licentie in Bermuda verkregen. Hiermee zijn ze van plan om hun werkzaamheden mondiaal uit te breiden. 

Dit zijn ze van plan met een geheel nieuw bedrijf, genaamd HashKey Global. Hiermee zijn ze van plan om internationaal te gaan, met de focus op particuliere beleggers gezet. 

Toegang voor particuliere beleggers

De focus wordt op particuliere beleggers gelegd door de diensten exclusief aan te bieden aan gekwalificeerde particuliere beleggers. Tijdens een interview met Livio Weng, algemeen directeur van HashKey Group, gaf hij aan dat de exchange zal beginnen met het aanbieden van 20 verschillende valuta’s. 

Hierbij zal er gebruik gemaakt worden van het beschermsysteem voor investeerders van Bermuda. Om dit uit te breiden, zijn ze van plan om het volgende kwartaal ook futures, staking en andere financiële producten aan te bieden. 

Het vermogensbeheer van HashKey

Weng gaf tijdens het interview ook aan dat HashKey flink aan het groeien is. Op het gebied van vermogensbeheer overschrijden ze op het moment de grens van 2 miljard HK$ (omgerekend 255 miljoen dollar). Hij verwacht dat dit tegen het einde van 2024 dat dit getal zal verviervoudigen naar 8 miljard HK$. 

Ondanks hun mondiale uitbreiding heeft Weng bevestigd dat ze toegewijd zijn aan hun thuisbasis in Hong Kong. Daarbij hebben ze toegelicht dat hun focus ligt op de Asia-Pacific regio. 

Om de uitgebreide bedrijfsontwikkeling te ondersteunen, schetste Weng ook het plan om met HashKey aanvullende financiering binnen te halen. Op het moment zijn ze in gesprek met potentiële investeerders, maar de grootte van de uiteindelijke financiering blijft onbekend. 

Uit verschillende rapporten blijkt dat de financiering wellicht de $ 100 miljoen van de vorige financieringsronde kan overtreffen. Voor HashKey zal dit een belangrijke stap zijn in de internationale groei van HashKey Group. 

Gerelateerde berichten

TapSwap launch en airdrop uitgesteld tot Q3 2024

Timo Bruinsma

Shiba Inu blijft maar dalen, wat is er toch aan de hand?

Scott

Whales slaan $30 miljoen aan Chainlink in: Wat betekent dit voor de markt?

Thanh Lanh Tran

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu