Blockchain Stories
Kan Chainlink met 40% stijgen naar boven de $20?
Altcoin Nieuws

Kan Chainlink met 40% stijgen naar boven de $20?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Na dagen van aanhoudende dalingen zien we dat Chainlink (Ticker: LINK) eindelijk tekenen van herstel laat zien. Dit was het geval toen LINK erin slaagde uit te breken uit een bullish patroon, wat zou kunnen resulteren in het bereiken van nieuwe hoogtes in de komende weken of maanden.

Als we kijken naar onze koers statistieken, zien we dat de prijs van LINK met 6,99% was gedaald in de afgelopen week. In de laatste 24 uur daalde de prijs met ongeveer 0,97%. Op het moment van schrijven was de LINK koers $14,36 met een marktkapitalisatie van ongeveer $8,4 miljard.

De prijsdaling zorgde ervoor dat verschillende investeerders verlies leden. Volgens gegevens van IntoTheBlock hadden slechts 45% van de Chainlink holders winst. Wel zien we diverse signalen die duiden op een mogelijke trend omkering.

Eerder zagen we al dat LINK sinds april binnen een bullish patroon aan het consolideren was. Het betere nieuws was dat de token er eindelijk in slaagde uit het patroon te breken.

World of Charts, een populaire crypto analist, plaatste onlangs een tweet waarin deze uitbraak werd benadrukt. Als LINK dit patroon test, zouden investeerders binnenkort een stijging van 40% kunnen zien, waardoor LINK in de komende weken $20 zou kunnen bereiken.

Aangezien de bullish uitbraak hoop gaf op een prijsstijging, analyseerden we de on chain data van LINK. Onze analyse van de gegevens van Santiment onthulde dat de MVRV ratio van LINK verbeterde na een daling op 18 juni. Daarbij zagen we ook dat het gewogen sentiment van LINK na een dip steeg. Dit impliceert dat het bearish sentiment rond de token afnam.

image 154
Bron: Santiment

De netwerkgroei van LINK is in de recente periode toegenomen. Dit betekende dat er meer wallets werden gecreëerd om de token over te dragen. Desondanks overwogen investeerders nog steeds om Chainlink te verkopen. Dit leek het geval te zijn, aangezien er een lichte stijging was in de voorraad van LINK op beurzen.

Aangezien de verkoopdruk toenam, hebben we ook een analyse gemaakt van de dagelijkse grafiek van Chainlink om beter te begrijpen wat te verwachten van de token in de komende dagen.

Analyse van on chain data

Volgens onze analyse waren er kansen op een prijsstijging aangezien de prijs van LINK de ondergrens van de Bollinger Bands had bereikt. De rest van de indicatoren wezen op een paar dagen met trage bewegingen. Zo waren bijvoorbeeld de Relative Strength Index (RSI) en de Chaikin Money Flow (CMF) neutraal, waardoor we het als neutraal kunnen bestempelen.

image 154 1
Bron: TradingView

Als LINK bullish wordt, zal het boven een paar kritieke zones moeten uitstijgen voordat het $20 in het vizier krijgt. Gegevens van Hyblock Capital onthulden dat de liquidatie van LINK sterk zou stijgen, nabij $14,80. 

image 154
Bron: HyBlock Capital

Over het algemeen resulteert een hoge liquidatie in kortetermijn prijscorrecties. LINK zal nog een weerstand tegenkomen nabij $15 en een uitbraak boven dat niveau zou de deuren openen voor LINK om naar $20 te klimmen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Binance wil SHIB, MEME en LINK handelsparen schrappen

Marijn van Leeuwen

Crypto exchange Abra bereikt een schikking van $82 miljoen

Timo Bruinsma

Hoe de ASI fusie Fetch.ai en andere AI crypto beïnvloedt

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu