Blockchain Stories
Ethereum moet dit niveau doorbreken voor een nieuwe all-time high
Altcoin Ethereum Nieuws

Ethereum moet dit niveau doorbreken voor een nieuwe all-time high

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Ethereum (ETH) is volgens crypto analist Sjuul van AltCryptoGems mogelijk klaar voor een grote stap. Met meer dan 437.000 volgers op X deelt hij zijn inzichten over de potentiële groei van ETH en waar beleggers op moeten letten.

Potentie voor groei, maar voorzichtigheid geboden

Sjuul benadrukt dat Ethereum op dit moment onder een cruciaal weerstandsniveau handelt. “We hebben zeker een mooie kans op een uitbraak,” zegt hij, “maar we zitten nog steeds onder een belangrijke weerstand.”

Sjuul is optimistisch over de toekomst van Ethereum. Hij voorspelt dat een nieuwe all-time high mogelijk is zodra ETH het niveau van $3.600 opnieuw bereikt en weet vast te houden. Met een huidige Ethereum koers van $3.557 en een lichte stijging van 1,1% (in de afgelopen 24 uur), lijkt Ethereum dichtbij deze belangrijke mijlpaal te zijn.

Het vorige record, behaald op 10 november 2021, staat op $4.878, wat betekent dat er nog een aanzienlijke weg te gaan is van meer dan 25%.

Marktmanipulatie en accumulatieperiodes

De recente koersdaling gestart op 10 juni ziet Sjuul als een vorm van marktmanipulatie. Volgens hem is deze daling niet te wijten aan fundamentele zwakte, maar eerder aan strategische bewegingen door grote spelers. De periode vanaf 20 mei 2024 beschouwt hij als een fase van accumulatie, waarin slimme beleggers stilletjes hun posities uitbreiden in afwachting van een toekomstige prijsstijging.

Ethereum bevindt zich in een spannende fase. Met geduld en strategische bewegingen kunnen beleggers mogelijk profiteren van de verwachte groei, mits ETH erin slaagt om de belangrijke weerstandsniveaus te doorbreken en vast te houden.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws via Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis Ethereum

Jouw cryptoavontuur starten met €10 gratis Ether? In samenwerking met Bitvavo mogen wij vandaag 10 euro aan gratis Ethereum of een andere crypto weggeven aan onze lezers. 

Maak via onderstaande knop een account aan en je ontvangt een welkomstbonus van 10 euro. Ook handel je de eerste €10.000 helemaal gratis (t.w.v. €25).

Gerelateerde berichten

Memecoins en AI zullen binnenkort domineren

Timo Bruinsma

Toncoin stijgt terwijl Pantera miljoenen investeert

Timo Bruinsma

Bearish sentiment vertraagt de rally van Notcoin

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu