Blockchain Stories
Solana whale transacties: Meer dan $372M Solana verplaatst
Cryptomarkt Update Nieuws Solana

Solana whale transacties: Meer dan $372M Solana verplaatst

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De Solana whales zijn weer volop bezig. Volgens Whale Alert, een grote blockchain transactie tracker, op X (Twitter) is er in een reeks whale transacties ruim $372 miljoen aan Solana verplaatst. Deze transacties lijken het gevolg te zijn van een bearish markt, zonder enige tekenen van momentum. 

Solana whale transacties

Whale Alert liet als eerste in een bericht op X (Twitter) weten dat er 1.000.000 SOL, met een waarde van $147,85 miljoen, was overgedragen van de ene naar de andere wallet:

Kort daarna maakten ze nog een melding van een nieuwe transacties. Hierbij werd 1.519.488 SOL, met een waarde van ongeveer $224,64 miljoen, overgedragen tussen onbekende wallets:

Problemen van Solana

Deze transacties vinden plaats op het moment dat Solana en de bredere crypto markt enkele problemen tegenkomen. Op het moment van schrijven is de Solana koers $148,32, wat een daling van 1,84% is in de afgelopen 24 uur. 

Daarnaast is het handelsvolume van Solana in de afgelopen 24 uur gekelderd met 29,41%. Dit wijst op een afname in marktactiviteit en verminderde belangstelling van beleggers. 

Kortom, het lijkt erop dat de transacties samenvallen met de strijd die Solana voert om weer momentum te krijgen. Het bearish sentiment dat op het moment de crypto markt domineert, heeft veel gevolgen gehad voor de digitale activa. 

De daling in handelsvolume laat zien dat handelaars en beleggers een voorzichtige aanpak hanteren. Dit lijkt een reactie te zijn op de huidige marktvolatiliteit en bredere economische zorgen. 

Ondanks dat het niet precies duidelijk is waarom deze whale transacties gedaan zijn, maar dergelijke grote bewegingen leiden wel tot veel speculatie binnen de crypto community. Grote transacties kunnen verschillende betekenissen hebben. Zo kunnen dit grote institutionele beleggers zijn die hun activa herpositioneren of voorbereidende stappen voor strategische investeringen of verkopen. 

Bearish Solana

Over het algemeen onderstreept een dergelijke transactie de aanhoudende activiteit op de markt, ondanks dat er een bearish trend gaande is. De huidige bearish markt van Solana lijkt geen tekenen te tonen van momentum, wat het erg lastig maakt om hier over te speculeren. 

Dergelijke transacties bieden wel een mogelijkheid tot speculatie. Herpositionering kan een sell-off betekenen, maar het kan ook positief sentiment opdoen binnen de markt. 

Echter, het marktsentiment rondom Solana is op het moment niet zo positief. Zo heeft Solana onlangs een aantal validators moeten ontslaan. Dit was het resultaat van marktmisbruik vanuit de validators. Dergelijk nieuws wordt over het algemeen niet opgepakt door de community. 

Daarnaast zijn veel gebruikers van de Solana blockchain het niet eens met de huidige protocollen die Solana volgt. Dit heeft met name te maken met de mogelijkheid tot exploits voor de validators. Zal Solana weer momentum kunnen pakken?

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop.

Gerelateerde berichten

Memecoins en AI zullen binnenkort domineren

Timo Bruinsma

Toncoin stijgt terwijl Pantera miljoenen investeert

Timo Bruinsma

Bearish sentiment vertraagt de rally van Notcoin

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu