Blockchain Stories
Grote verplaatsing Shiba Inu tokens: is een neerwaartse trend ophanden?
Altcoin Memecoin Nieuws

Grote verplaatsing Shiba Inu tokens: is een neerwaartse trend ophanden?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Op het moment van schrijven wordt Shiba Inu coin onder belangrijke weerstandsniveaus verhandeld. Dit wijst op een bearish marktsegment, maar het kan ook de andere kant op gaan. Investeerders richten zich op het belangrijkste ondersteuningsgebied op $0.000022, in de loop van de maand is SHIB met 8% gedaald.

Er is nog meer aan de hand, want investeerders verplaatsen grote hoeveelheden tokens naar Coinbase.

In de afgelopen 30 dagen handelt de Shiba Inu coin zijwaarts en heeft alleen al in de afgelopen week een aanzienlijke daling van 16% laten zien. Op het moment van schrijven staat de koers op $0.00002175.

Het handelsvolume is de afgelopen 24 uur licht gestegen met 1,79%, de marktkapitalisatie is nu $12,77 miljard, waarmee SHIB op plek 11 staat qua marktwaarde.

SHIBUSDT 2024 06 14 12 44 18
Bron: Trading View

Grote verplaatsing Shiba Inu tokens

Investeerders richten zich op het weerstandsniveau van $0,000022. Opmerkelijk is het feit dat er recentelijk ongeveer 4,29 biljoen Shiba Inu tokens naar Coinbase zijn verplaatst, wat kan duiden op een mogelijke toename van de verkoopdruk. De markt bereid zich dus voor op een potentiële marktverschuiving. 

Het kan twee kanten op gaan: als er een succesvolle doorbraak naar $0.00002500 wordt bereikt, dan is het mogelijk dat de koers door stijgt naar de grens van $0.00003. Andersom zou de toegenomen druk de waarde kunnen verlagen naar onder de $0.000021. In dat geval zou de koers verder kunnen zakken naar $0.00002. Dit zou een neerwaarts momentum zou kunnen creëren en een bearish trend zou kunnen versterken.

Ondanks het feit dat er een bearish signaal is, lijken de technische indicatoren geen alarmsignalen af te geven. De Relative Strength Index (RSI) staat op 39.68, dat aangeeft dat er niet overdreven veel gekocht of verkocht is.

Investeerders kijken met bovenmatige interesse naar de cijfers van Shiba Inu, want de populaire memecoin heeft beleggers in het verleden wel vaker verbaasd.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten.

Bybit heeft wereldwijd meer dan 30 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus.

Gerelateerde berichten

Memecoins en AI zullen binnenkort domineren

Timo Bruinsma

Toncoin stijgt terwijl Pantera miljoenen investeert

Timo Bruinsma

Bearish sentiment vertraagt de rally van Notcoin

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu